Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hainlere karşı etten duvar oldular

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hainlere karşı etten duvar oldular

GÜNDEM Haberleri

Kartal’da darbe girişiminin gecesinin sabahında Nurettin Baransel Kışlası’nda darbeci hainlerin kullandığı tankları vatandaşların etten duvar örerek geri püskürtmesi kameralarca saniye saniye kaydedildi.

Darbe girişiminde vatandaşların yaptığı kahramanlıklara dair simge görüntülerde biri daha ortaya çıktı. Kartal Nurettin Baransel kışlası içinde çekilen görüntülerde hain darbeciler kışla içinde tankla ilerleyerek dışarı çıkmaya çalışıyor. Bu sırada adeta bir insan seli tankların etrafını sarıyor. Tankların ilerlemesini engelleyen vatandaşlar, geri adım atmıyor. Bunun üzerine hainler adeta geri vites yaparak kışladan çıkamayıp, geri dönüyorlar. Tüm bu yaşananların kaydedildiği görüntüler ise darbe girişimine karşı vatandaşların kahramanlığına dair en önemli görüntülerden biri olarak arşivdeki yerini alıyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...