Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hainlere karşı tek başına direndi!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hainlere karşı tek başına direndi!

GÜNDEM Haberleri

Darbeci askerlerin en büyük hedeflerinden olan Çengelköy Polis Merkezi'nde görevli polis memuru Tuncay Akçay'ın destan yazdığı ortaya çıktı.

Polis memuru Tuncay Akçay, darbe girişiminin en önemli noktalarından Çengelköy Sabancı Polis Merkezi’ni hainlere teslim etmedi. Tek başına savaşıp, FETÖ’cüleri dize getirdi...
 
Hain darbe girişiminin en önemli noktalarından İstanbul Çengelköy'de, Kuleli Askeri Lisesi'nden gelen darbecilere engel olmaya çalışan Çengelköy Sabancı Polis Merkezi'nde görevli polis memuru Tuncay Akçay büyük bir kahramanlık örneği gösterdi. Hain kalkışmada polis merkezinin işgal edilmemesi için canla başla mücadele eden Akçay, halkı organize etti. 15 Temmuz Cuma günü FETÖ'ye bağlı asker kıyafetli hainler tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin henüz ilk dakikalarında bağlı bulunduğu Çengelköy Sabancı Polis Merkezi'nin önünde vatandaşları direnişe davet eden polis memuru Akçay'ın görüntüleri direnişin simgelerinden biri oldu ve milletin darbecilere nasıl boyun eğmediğini gözler önüne serdi.
 
SLOGANLARLA MÜCADELE
 
Bir vatandaşın telefonundan çektiği görüntülerde hainler tarafından halkın üzerine ateş açılması sonucu vatandaşlara "Kaçmak yok" diyen seslenen Akçay daha sonra ellerini havaya kaldırıp çevresindekilere "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attırıyor. Akçay'ın darbecilerin bulunduğu yöne doğru açtığı ikaz ateşleri sonrası ise vatandaşların morallenip tekbir getirdiği görüntülere yansıyor.Darbeci askerler karakolu ele geçirmeye kalktığında silahına sarılan polis Tuncay Akçay, vatandaşları da ayaklandırdı.FETÖ'cü teröristlerin ateş açması üzerine "Kaçmak yok" diyerek vatandaşları cesaretlendiren Akçay, canı pahasına da olsa karakolu korudu.
 
CUNTACIYI VURDU
 
Sonrasında polis merkezindeki polislerin ve vatandaşların üstün gayreti sonucu karakola hiçbir darbeci giremiyor. Vatandaşları darbecilere karşı meydanda toplayan Akçay, karakolun kurtarılmasında büyük rol oynuyor. Tuncay Akçay, cuntacı binbaşı Mahbup Ulusoy'u da bacağından vurarak etkisiz hale getiriyor. Başbakan Binali Yıldırım da, önceki akşam polis merkezini ziyaret ederek, Akçay ve arkadaşlarıyla yakından ilgilendi. (Takvim)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...