Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'u canı pahasına koruyan kahraman albayın annesi konuştu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'u canı pahasına koruyan kahraman albayın annesi konuştu

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişiminde İstanbul 66. Zırhlı Tugay'ında darbeci yaşanan çatışma sırasında şehit olan Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk'ün Ankara'daki annesi Sevdiye Ertürk, "Kahraman bir Türk askerinin annesiyim. Bugün aldığım haberlere göre İstanbul'u yok edecek kadar... yok etmeyi önleyen bir evladım olduğu için daha çok gurur duyuyorum" diye konuştu.

Sevdiye Ertürk, "İstanbul'da yaralı olduğunu duymuştum. İstanbul'a gidince şehit olduğunu öğrendim. O gün de dimdik ayaktaydım bugün de dimdik ayaktayım. Ailem ve bütün sevdiklerim zaten onunla gurur duyuyordu. Şimdi daha çok gurur duyuyoruz. Kahraman bir Türk askerinin annesiyim. Bugün aldığım haberlere göre İstanbul'u yok edecek kadar... Yok etmeyi önleyen bir evladım olduğu için daha çok gurur duyuyorum" dedi. 

KOMUTANLARIN ZİYARETİ

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanlarının ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür eden anne Sevdiye Ertürk, "Bütün askerlerimiz sağ olsun, onları çok seviyorum. Hepsi Allah'a emanet olsun" diye konuştu.

"BENİM EVLADIM KAHRAMAN BİR TÜRK SUBAYIYDI" 

Sevdiye Ertürk, "Çoçuğum ile 15 Temmuz saat 01.00'de konuştum. 'Anne beni merak etme' diye söyledi. Benim evladım kahraman bir Türk subayıydı. Canı pahasına da olsa vatanı ve milleti için canını feda edecek birisi olduğunu biliyordum. Anne olarak ise her gün telefonla arayan bir evladım vardı. Bana ve ailesine çok bağlıydı. Bu askerlerimiz arkamızda olduğu sürece... Allah hepsinin yolunu açık etsin " dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...