Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Almanya, AB'nin kurucu ülkelerini toplantıya çağırdı

Düzenleyen:
Almanya, AB'nin kurucu ülkelerini toplantıya çağırdı

DÜNYA Haberleri

İngiltere'nin AB'den ayrılma kararı üzerine Almanya, AB'nin kurucu ülkelerini son durumu değerlendirmek üzere Berlin'e davet etti.

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma kararı üzerine, kararı "Avrupa ve İngiltere için üzücü bir gün" olarak nitelendiren Almanya, AB'nin kurucu ülkelerini son durumu değerlendirmek üzere Berlin'e davet etti.

KURUCU ÜLKELERİ BERLİN'E DAVET ETTİLER

Alman Dışişleri Bakanlığı'nın twitter hesabından yapılan paylaşımda, Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier'in kurucu ülkelerin Dışişleri Bakanlarını Cumartesi sabahı Berlin'e davet ettiği duyuruldu.

BİRÇOK ÜLKE KATILACAK

Villa Borsig'de gerçekleşmesi beklenen toplantıya, Almanya'nın yanı sıra Fransa Dışişleri Bakanı Jean Marc Ayrault, Hollanda Dışişleri Bakanı Bert Koenders, İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni, Belçika Dışişleri Bakanı Didier Reynders ve Luksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn'un katılması bekleniyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...