Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Air Berlin'in satışa çıkardığı mallar

Düzenleyen:
İşte Air Berlin'in satışa çıkardığı mallar

DÜNYA Haberleri

Geçtiğimiz günlerde battığını ve elindeki malları satışa çıkaracağını açıklayan Air Berlin'in malları görüntülendi.

Şirkete ait 2 binden fazla battaniye ve yastık, 1 avroluk başlangıç fiyatıyla satışa çıkarılırken, servis arabaları, business class yemek takımları, çocuk oyuncakları, yolcu koltukları ve model uçaklar da açık artırmayla satışa çıkarıldı.

ONLİNE AÇIK ARTIRMAYA 45 BİN KİŞİ BAŞVURDU

Hamburg merkezli "Dechow Auktionen" adlı online açık artırma sitesinde gerçekleşecek satışa, katılım için şimdiye kadar yaklaşık 45 bin kişi başvurdu.

İşte Air Berlin'in satışa çıkardığı mallar

LOGOLU ÇİKOLATALAR DA SATIŞTA

Air Berlin'in kalpli çikolataları da 2 ve 4 kiloluk paket halinde açık artırmayla satılacak. 1 ton için şimdiden teklif verildiği belirtildi.

AÇIK ARTIRMADAN GELEN PARALARLA BORÇLAR KAPANACAK

1 Şubat'a kadar devam edecek açık artırma sonucunda elde edilecek gelirle şirketin borçlarının bir kısmının ödenmesi bekleniyor.

Almanya'nın ikinci büyük hava yolu şirketi Air Berlin, Ağustos 2017'de iflas başvurusunda bulunmuştu. Operasyonlarını durduran şirket, mal varlıklarını satışa çıkarmıştı. Takvim

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...