Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

5 köy daha teröristlerden temizlendi

Düzenleyen:
5 köy daha teröristlerden temizlendi

DÜNYA Haberleri

Zeytin Dalı Harekâtı'nda 5 köy daha terör örgütü militanlarından temizlendi. Öte yandan TSK, Afrin harekât alanında doğudan batıya ve batıdan doğuya ilerleyen birliklerin Afrin kuzeyinde buluştuğunu bildirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve desteğindeki Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesindeki terörist yapılanmalara yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı kararlılıkla sürüyor. Bölgedeki operasyonlarda 3 bin 500'den fazla teröristin etkisiz hâle getirildiği bildirilirken Afrin çevresindeki 5 köyün daha teröristlerden temizlendiği ifade edildi. 

Yanı sıra Mabatlı belde merkezi ile Afrin ilçe merkezinin ana kara yolu bağlantısı kesilirken, Afrin harekât alanında doğudan batıya ve batıdan doğuya ilerleyen TSK/ÖSO güçlerinin Afrin kuzeyinde buluştuğunu bildirdi. Kurtarılan noktalardaki mayın-tuzak temizleme çalışmaları sürüyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...