Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Menbiç'te ortak devriye başlayacak

Düzenleyen:
Menbiç'te  ortak devriye başlayacak

DÜNYA Haberleri

DEAŞ karşıtı koalisyonun komutanlarından Felix Gedney "Hazır olduğumuzda ve (devriyeler için) eğitimler yapıldığında ortak devriyeleri uygulamaya geçireceğiz" dedi

ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyonun komutanlarından Felix Gedney, gerekli eğitimler tamamlandığında Menbiç'te Türkiye ile ABD arasındaki ortak devriyelerin başlayacağını belirtti. ABD Savunma Bakanlığında (Pentagon) düzenlenen basın brifingine telekonferans yoluyla bağlanan Gedney, Menbiç'teki son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Menbiç'teki sürecin planlandığı gibi devam ettiğini anlatan Gedney, "Türk güçleri, Menbiç sınırındaki bağımsız koordineli devriyelerine devam ediyorlar ve bu devriyeler oldukça başarılı geçiyor" dedi. Menbiç'teki devriyelerin artık rutin hâle geldiğini kaydeden Gedney, "Ortak devriyeler için eğitimler yakında başlayacak. Hazır olduğumuzda ve (devriyeler için) eğitimler yapıldığında ortak devriyeleri uygulamaya geçireceğiz" ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...