Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir anda ortaya çıktı! Onu görmek için Central Park'a akın ediyorlar

Düzenleyen:
Bir anda ortaya çıktı! Onu görmek için Central Park'a akın ediyorlar

DÜNYA Haberleri

New York'un gözde turizm merkezlerinden Central Park'ta birdenbire ortaya çıkan Mandarin ördeği görenleri hem şaşırtıyor hem de kendine hayran bırakıyor. Genellikle Doğu Asya'da görülen bir tür olan Mandarin ördeği Central Park'ta ziyaretçilerin dikkatini çekiyor.

Normalde Doğu Asya bölgesinde yaşayan ve rengarenk tüyleriyle görenlerde hayranlık uyandıran Mandarin ördeği, Central Park'ın davetsiz misafiri olarak ilk kez 10 Ekim'de fark edildi.

Central Park'ın davetsiz misafiri Mandarin ördeği parkın maskotu oldu.

Kentin merkezinde yer alan, gölleri ve yeşil alanıyla ünlü Central Park'ta son günlerde dikkat çekici bir unsur daha var

Fark edildiği günden bu yana parkın maskotu haline gelen ve parktaki varlığı "sıra dışı bir durum" olarak nitelendirilen ördek, turistlerin olduğu kadar New Yorkluların da dikkatini çekiyor.

Ördeği görmek isteyen öğrenciler için parka özel geziler düzenleniyor.

Bir anda ortaya çıktı! Onu görmek için Central Park'a akın ediyorlar

Hem yerli hem de yabancı basın, görüntü ve fotoğraf alabilmek için parka akın ediyor.

Ördek, göletteki diğer kaz ve ördeklerle doğanın keyfini çıkarıyor.

Kuşun parka nasıl geldiği ise henüz belirlenemezken, kuşlarla ilgilenen kişiler ördeğin ya bir evden kaçtığını ya da çevredeki bir yerden parka uçtuğunu düşünüyor.

New York'ta evde ördek beslemek yasal değil

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...