Olan çocuklara oldu: Ukraynalı çocuklar Rus füzesinden çığlık atarak kaçtı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Rusya, Ukrayna’nın başkenti Kiev’e füze saldırısı düzenledi. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski o anlara ilişkin görüntüyü yayınlayarak Rusya’ya tepki gösterdi. Okullarından çıkan Ukraynalı çocukların füze saldırısı sırasında duydukları patlama sesinin ardından çığlık atarak koştukları görüntü büyük yankı uyandırdı.

Ukrayna ve Rusya arasındaki savaş hız kesmeksizin devam ediyor.

Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev'e füze saldırıları düzenliyor.

İhlas Haber Ajansı tarafından aktarılan bilgiye göre Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya'nın Kiev'e düzenlediği füze saldırısına ait görüntüleri paylaştı.

ZELENSKI'DEN RUSYA'YA TEPKİ

Görüntülerde okullarından çıkan Ukraynalı çocukların Rus füze saldırısı sırasında duydukları patlama sesinin ardından çığlık atarak koştukları görüldü.

Ukraynalı çocukların okula gittikleri her gün bu korkuyu yaşadıklarını belirten Zelenski, “Çocuklarımızı ve insanlarımızı Rus teröründen korumaya yardımcı olan herkese teşekkür ederiz” yorumunu yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...