“Cenazeyi saklıyorlar” iddiası gündem olmuştu! Dilan Polat'tan yeni Taha Duymaz açıklaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:
“Cenazeyi saklıyorlar” iddiası gündem olmuştu! Dilan Polat'tan yeni Taha Duymaz açıklaması

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kahramanmaraş, Malatya, Kilis, Hatay, Gaziantep ve birçok ili etkileyen depremin ardından başlayan arama kurtarma çalışmaları 7/24 devam ediyor. Hatay’da yakalanan fenomen Taha Duymaz’ın son durumu ise merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Taha Duymaz'ın olduğu enkaza AFAD'ın geldiğini bildirmişti. Duymaz'ın ailesinin cenazeyi reklam için sakladığı iddiası tepki çekmişti. Enkaz çalışmalarını yakından takip eden Dilan Polat son durum hakkında bilgi verdi.

“Cenazeyi saklıyorlar” iddiası gündem olmuştu! Dilan Polat'tan yeni Taha Duymaz açıklaması

İDDİALARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Taha Duymaz'ın enkaz altında olmadığı iddialarına ateş püsküen Dilan Polat "Asılsız iddialara tamah etmeyin. Öyle bir şey yok kardeşim. İnsanlar bu enkaz altında değil diye düşünüyorlar. Öyle bir şey yok. Çocuk nereden bilecek de deprem olacağını organize edecek. Yapmayın. Evet bir şey var ama ablasını yadırgadığım şeyler var. Karışık...” ifadelerini kullandı.

Polat bir diğer açıklamasında ise “Zeynep abladan aldığın haberleri paylaş diyen takipçilere ithafen şunu söyleyeyim, ben aldığım her bilgiyi burada paylaşamam. Evet ufak tefek şeyleri yansıtmaya çalıştım. Burada her şeyden önemli olan can, canlar. Empoze olduğumuz şey bu. Anlıyorum sizi, ben bu durumu çok fazla öne çıkardım. Ama ben aldığım her şeyi burada paylaşamam. Dua edelim, bakın mucizeler yaşanıyor hala.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...