Taha Duymaz öldü mü? Taha Duymaz cesedi binadan çıkarıldı mı?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Taha Duymaz öldü mü? Taha Duymaz cesedi binadan çıkarıldı mı?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

6 Şubat sabahı 10 şehri birden vuran 7,7 ve 7,6’lık depremlerden en çok Hatay ili etkilenmişti. Ünlü fenomen Taha Duymaz Hatay'da enkaz altında kalmıştı. Çektiği videolarla herkesin kalbinde yer alan Taha’nın yakın arkadaşı Ragıp kötü haberi sosyal medya üzerinden duyurdu. Peki, Taha Duymaz öldü mü? Taha Duymaz cesedi binadan çıkarıldı mı? İşte detaylar…

Günlerdir göçük altında olan Taha Duymaz’ın son durumu araştırılıyor. Hatay’da yaşayan ve çektiği yemek videoları ile gönüllerde taht kuran Duymaz’ın hakkında “Taha Duymaz öldü mü? Taha Duymaz cesedi binadan çıkarıldı mı?” gibi sorular sıkça araştırılıyor. Sevenleri güzel haberini beklerken arkadaşı Ragıb Narin'den üzücü haber geldi. Peki, Taha Duymaz öldü mü? Taha Duymaz cesedi binadan çıkarıldı mı? İşte detaylar…

TAHA DUYMAZ ÖLDÜ MÜ?

Küçük mutfağında yaptığı yemek videolarıyla tanınan ve Instagram’da 1 milyon takipçisi olan fenomen Taha Duymaz deprem gecesi kız kardeşiyle halasının evinde kalmak istedi. Ancak 10 katlı binanım yerle bir olması sonucu enkaz altında kalan Taha ve kardeşinin son durumu umutla bekleniyordu. Taha’nın yakın arkadaşı Ragıp Narin sosyal medya hesabından “Başımız sağolsun” notuyla paylaşımda bulundu.

Taha Duymaz öldü mü? Taha Duymaz cesedi binadan çıkarıldı mı?

TAHA DUYMAZ CESEDİ BİNADAN ÇIKARILDI MI?

Günlerdir göçük altında olan Taha Duymaz ve kardeşinin enkaz altından cansız bedenleri çıkartıldığı iddia edildi. Aşçı olmayı hayal ettiğini söyleyen Taha Duymaz, Youtube'da yayımladığı, evinin mutfağında çektiği yemek videolarıyla büyük beğeniler kazandı.

TAHA DUYMAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Taha Duymaz, 1 Eylül 2003 tarihinde Hatay'ın Yayladağı ilçesinde dünyaya geldi. Aşçı olmayı hayal ettiğini söyleyen Taha Duymaz, Youtube'da yayımladığı, evinin mutfağında çektiği yemek videolarıyla binlerce insan tarafından tanındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...