Survivor finalini Kim Kazandı? Survivor’da Şampiyonu, birincisi belli oldu

Düzenleyen:
Survivor finalini Kim Kazandı? Survivor’da Şampiyonu, birincisi belli oldu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

2017 Survivor finalini kim kazandı? 2017 Survivor şampiyonu belli oldu! Sorusunun cevabı bu akşam cevap buldu. Survivor’da bu akşam Adem ile Ogeday arasında Kıbrıs’ta SMS oylaması sonucunda şampiyon belli oldu. En son Serhat Akın’ın da veda ettiği Survivor 2017’de finalin adı bu akşam belli oldu. İşte Survivor 2017 final ile ilgili detaylı bilgiler…

Survivor 2017 finalini kim kazandı? Survivor'da kazanan belli oldu gibi merak ettiğiniz sorunun cevabı burada. Peki Adem ile Ogeday’ın açık SMS oylamasıyla yarıştığı Survivor 2017 büyük finalini kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın açıkladığı 2017 Survivor şampiyonu belli oldu. 4,5 – 5 ay gibi uzun süren dönemim ardından finale kalma başarısı gösteren ünlüler takımından Adem ile gönüllüler takımından Ogeday’ın yarıştığı Survivor 2017 finali TV 8 ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Kıbrıs’ta canlı yayında eski yarışmacılarında yer aldığı Survivor 2017 finali büyük heyecanlara sahne oldu. Dominik’te zor şartlar altında yarışarak bugünlere kadar gelme başarısı gösteren Adem ile Ogeday arasında kıyasıya geçen Survivor 2017 finali belli oldu. İlk etapta 28 yarışmacıyla start alan Survivor 2017 finaline son 2 ile gelindi. Adem ile Ogeday'ın yarıştığı ve halk oylamasıyla kazananın belli olduğu Survivor 2017 finalini kazananı ilk bu haberden öğrenebilirsiniz… Havai fişek ve komfetiler eşliğinde kazananın açıklandığı 2017 Survivor yarışmasını gönüllüler takımından Ogeday Girişken kazandı. Survivor şampiyonu Ogeday, 1992 doğumlu ve kürek sporu ile uğraşıyor... Ve Survivor 2017'nin şampiyonu Ogeday oldu...

Bakan Çavuşoğlu Survivor’da!

Acun Ilıcalı, Survivor’ın büyük finalinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ada ziyaretine dair görüntüleri paylaştı. Survivor büyük finalde kazananın belli olmasına dakikalar kala Acun Ilıcalı, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun adadaki görüntülerini paylaştı. Görüntülerde yarışmacılara büyük bir sürpriz olduğunu söyleyen Ilıcalı, adaya Bakan Çavuşoğlu’nun ziyarete geldiğini söyleyince, yarışmacılar arasında büyük heyecan yaşandığı görüldü.

Ardından seyircilere bakanın adadaki görüntülerini izleten Ilıcalı, Çavuşoğlu’nun kum sahada attığı müthiş golleri izleyicilerle paylaştı.

Survivor finalini Kim Kazandı? Survivor’da Şampiyonu, birincisi belli oldu

Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem nereli, kaç yaşında?

Survivor 2017 ünlüler kadrosunda bu senenin Avatar Atakan'ı Adem Kılıççı olacak. Peki kimdir Adem Kılıççı , aslen nereli, Survivor ünlüler kadrosunun en güçlü isimlerinden biri olan Adem Kılıççı, 18 Nisan 1986 doğumlu. Aslen Ağrılı olan Adem Kılıççı, boksörlük yapıyor. İşte, Survivor Adem kimdir sorusunun yanıtı.

Survivor 2017 ünlüler kadrosunda yer alan Adem Kılıççı kimdir ve aslen nerelidir? Fenerbahçe Boks Şubesi üyesi olan Adem Kılıççı, Türkiye'yi sayısız turnuvada temsil etti. Adem Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda Türkiye'ye gümüş madalya kazandırdı. Adem Kılıççı'nın olimpik başarıları şu şekilde sıralanıyor; 2012 yılında 1.turda Türkmenistanlı Nursahat Pazziyev'i 14-7 yendi, 2.turda Sırp Aleksandar Drenovak'ı 20-11 yendi, çeyrek finalde Japon Ryota Murata'ya 17-13 yenilerek elendi.

Survivor finalini Kim Kazandı? Survivor’da Şampiyonu, birincisi belli oldu

SURVIVOR 2017 ADEM KILIÇÇI KİMDİR

Adem Kılıççı 1986'da Ağrı'da doğdu. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. 2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda da Türkiye adına ter döktü.

Adem Kılıççı ne oldu?

Survivor 5 Mart tarihinde oynanan Dokunulmazlık oyununda Adem Kılıçcı büyük bir sakatlık geçiriyor. Gözünden yaralanan ünlü yarışmacı sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Acun Ilıcalı konuyla ilgili son durumu yine ada konseyinde söyleyecek. Bu sene oldukça fazla sakatlık oluyor ve en son Gönüllülerde Gökhan büyük bir sakatlık yaşamıştı. Survivor'da Adem Kılıççı ve Sabriye arasına 2 isim daha gelmesi beklenirken ada konseyinde büyük bir şok daha meydana geliyor. Acun Ilıcalı ben böyle bir şey ömrümde görmedim diyerek yine merak uyandırdı. Tüm bu soruları ve yanıtlarını 5 Mart pazar günü TV8 ekranlarında öğreneceğiz. Adem'in sakatlığı ciddi olduğu ve Ünlülerde bugünden sonra büyük sıkıntılar yaşanacağı gelen bilgiler arasında. 

Survivor finalini Kim Kazandı? Survivor’da Şampiyonu, birincisi belli oldu

SURVİVOR'DA BU HAFTA

Survivor'da dün akşam kim elenecek sorusuna cevap bulmak için 4. elenme adayı seçildi. Gönüllüler takımının kaybettiği oyunun ardından 2 aday çıkmıştı. Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında tam anlamıyla ortalık karıştı. Oyun sırasında kavga eden Serhat ve Sabri'yenin bu tartışması konsey akşamına da taşındı. Bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanana Serhat Akın, Adem'in adını söylerken, Takım kararıyla Sabriye seçildi.

Ada konseyinin ardından ünlüler adasında işler karıştı. Neredeyse bütün yarışmacıların dahil olduğu tartışmada Sabriye'nin Serhat'a tekme atmaya çalıştığı görülüyor. Kavganın ilerleyen anlarında Adem ile Serhat'ın birbirine girdiği dikkat çekerken, yeni bölüm tanıtımında Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara ciddi bir uyarıda bulunduğu gözleniyor.

SURVİVOR'DA KİMLER ELENME ADAYI OLDU?

Dokunulmazlık oyunlarının ilk serisini kaybeden gönüllüler takımı, takım kararyıla Erdi'nin adını yazarken, bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Ogeday'da, Berna'nın adını söylemişti. Bu sonuçların ardından gönüllüler takımında Erdi ve Berna, ünlüler takımında ise Adem ve Sabriye elenme adayları oldular.

Survivor finalini Kim Kazandı? Survivor’da Şampiyonu, birincisi belli oldu

Ogeday Girişken kimdir? 

Survivor Gönüllüler takımında yer alan Ogeday, Gönüllüler takımından finale yükselen tek isim oldu. Yarışmalardaki hızı ve becerisiyle Serhat Akın ile yarı finali garantileyen Ogeday Girişken kimdir? Ogeday Girişken final yolunda. Survivor'ın başarılı isimlerden birisi olan Ogeday yarı final koltuğuna adını yazdırdı. Ogeday şampiyonluğu elde edebilecek mi merak konusu.

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR? 

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversite' sinde Beden Eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünü okumaya hak kazandı. Daha sonrasında lisans eğitimini tamamladı. Sporcu kimliği ile sık sık adından söz ettiren Ogeday o yıllarda da ilgililer tarafından dikkat topladı ve beraberinde kürek sporu dalında Fenerbahçe ' de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer aldı. Erken yaşlarda kürek sporuna gönül veren Ogeday  ülkemize sayısız şampiyonluklar getirerek başta ailesini ve ülkesini oldukça onurlandırdı. Dünya sıralamalarına adını kazıyan Ogeday Girişken 2017 yılında başlayacak olan Survivor takımına seçildi. 

Yarışmanın başlamasının ardından Ogeday grek karakteri ile gerek parkurlardaki performansı ile kısa zamanda bir adım öne geçmeyi başardı. Hatta bir ara liderlik yaptığını bile söyleyebiliriz. Yaşının küçük olmasına rağmen birçok kişiden daha çok olgun davranışlarda bulunan Ogeday iki kez bireysel dokunulmazlık oyununda da birinci olarak dokunulmazlık kolyesini taktı. Oyunlarda mutlaka oynatılan Ogeday genellikle parkurlardaki başarısından sonra en çok kardeşine armağan ediyor.
 
1992 yılında doğan ve büyüyen Ogeday Girişken üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi' nde tamamladıktan sonra Fenerbahçe spor kulübünün kürek sporunda kürek takımında yer alarak milli olmayı da başarmıştır.  Dünya çapında gerçekleşen Litvanya' da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası' nda bizleri en güzel şekilde temsil ederek milli takımı adına oldukça mücadele verdi.  ve yarışmayı 8. sırada tamamlayarak ülkemizi gururlandırdı. 

Survivor finalini Kim Kazandı? Survivor’da Şampiyonu, birincisi belli oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...