Fotoğraflı Babalar Günü mesajları, sözleri, şarkıları ve şiirleri | Babalar Günü İçin Ucuz ve Anlamlı Hediye Fikirleri

Düzenleyen:
Fotoğraflı Babalar Günü mesajları, sözleri, şarkıları ve şiirleri | Babalar Günü İçin Ucuz ve Anlamlı Hediye Fikirleri

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Babalar Günü için ucuz ve anlamlı hediye fikirleri ile Babalar Günü şiirleri, Babalar Günü mesajları, Babalar Günü şarkıları, Babalar Günü sözleri tarzında merak ettiklerinize bu haberden ulaşabilirsiniz. Her yıl Haziran ayının 3. haftası pazar günü kutlanan Babalar Günü için değişik, ilgi çekici hediye fikirleri ile Babalar Günü sözleri ve mesajlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Babalar Günü hediyeleri, Babalar Günü için ucuz, anlamlı ve el yapımı hediyeler, Babalar Günü sözleri, Babalar Günü şiirleri, Babalar Günü şarkıları, fotoğraflı Babalar Günü mesajları ve Babalar Günü ile ilgili en ilginç en güzel hediyelere turkiyegazetesi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Türkiye'de ve tüm dünyada haziran ayının üçüncü haftası pazar günü kutlanan Babalar Günü geldi. Bu yıl 19 Haziran pazar günü kutlanan Babalar Gününe özel hediyeler, şarkılar, şiirler, sözler ve mesajlar yine her yıl olduğu gibi bu yıl da ilgi ile aranıyor. Sizler de babalarınıza en güzel hediyeleri almak istiyorsanız veya en güzel sözleri onlara iletmek istiyorsanız haberimizden faydalanabilirsiniz. 

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI İÇİN TIKLAYIN

BABALAR GÜNÜ HEDİYELERİ İÇİN TIKLAYIN

İlk kez 19 Haziran 1910′da Washington'un Spokane şehrinde kutlanan Babalar Günü, haziran ayının 3. haftasındaki pazar günü kutlanıyor. 2018 yılındaki Babalar Günü, bayramın 3. gününe denk geldi. 

İşte sizler için seçtiğimiz en güzel sözler;

*Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkek… Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım…

*Koklanacak gül, açılacak gonca, yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgili babam. İkliminden tasasızlık, sevginden cesaret ve gözlerinden esaret aldığım günleri hep yaşamak isterim sabah.com.tr.

*Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Babalar günün kutlu olsun.

*Bizim bugünlere gelmemizi sağlayan ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz babamızın babalar günü kutlu olsun…

*Bana uçabileceğim kanatlar verdiğin için teşekkürler, sevgin ve anlayışınla hep yanımdaydın, daima sığınağımdın. Benim için ne kadar paha biçilmez bir değerde olduğunu asla unutmuyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Fotoğraflı Babalar Günü mesajları, sözleri, şarkıları ve şiirleri | Babalar Günü İçin Ucuz ve Anlamlı Hediye Fikirleri

KISA VE UZUN BABALAR GÜNÜ MESAJI

*Sen güçlü bir çınar gibisin… Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim… Çünkü bana hep güç veriyorsun… Babalar günün kutlu olsun…

*Bana güç verdin, destek verdin, her zaman ama her zaman yanımdaydın, hayat boyu bütün bunlar için sana teşekkür edebilmem imkansız. Fakat yine de deneyeceğim. Teşekkür ederim baba. Seni çok seviyorum.

*Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

*Her sabah uyandığımda seni bulurdum yanımda canım Babam benim.

*Seni çok özledim benim güzel Babam. Varlığın ışık saçıyor dünyama…

*Gözlerimdeki yaşları silendin sen Babam. yüreğimdeki kederi giderendin sen Babam…

*Akşam oldu hüzünlendim ben yine Hasret kaldım gözlerinin rengine…

*Bana bir masal anlat baba içinde hem sen olsun hem ben olsun hemde annem olsun…

Fotoğraflı Babalar Günü mesajları, sözleri, şarkıları ve şiirleri | Babalar Günü İçin Ucuz ve Anlamlı Hediye Fikirleri

BABALAR GÜNÜ İLE İLGİLİ MESAJLAR

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Babalar günün kutlu olsun.

Babam olduğun için çok mutluyum, sahip olduğum en iyi baba ve arkadaşsın. Babalar günün kutlu olsun babacım.

Kelimelerle anlatılamayan fedakârlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece "BABA" derdim. Babalar günün kutlu olsun babam.

Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkeksin. Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım…

BABALAR GÜNÜ SÖZLERİ 2018

Ateşin yaktığından, güneşin hareket ettiğinden, gerçeğin bir yalan olduğundan şüphelen ama benim seni sevdiğimden asla şüphelenme babacığım, babalar günün kutlu olsun...

Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Evimizin güneşi bir tanesisin canım babam, kucak dolusu sevgi ve saygılarımla kocaman öpüyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Fotoğraflı Babalar Günü mesajları, sözleri, şarkıları ve şiirleri | Babalar Günü İçin Ucuz ve Anlamlı Hediye Fikirleri

Babalar Günü neden kutlanıyor?

Bir ABD İç Savaşı gazisinin kızı olan Sonora Smart Dodd, Anneler Günü gibi babaların da bir günü olması gerektiğini düşünüyordu. Dodd'un babası annelerinin yokluğunda altı çocuğunu tek başına büyütmüştü. Babasının doğum günü olan 5 Haziran'ın Babalar Günü ilan edilmesi için çalışmalara başlamış ama bu çalışmalar o tarihe yetişemeyerek kutlamalar haziran ayının üçüncü pazar gününe ertelenmiştir.

Bu yüzden Babalar Günü Haziran ayında kutlanır. Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910′da Washington'un Spokane şehrinde kutlanmıştır. 1924 yılında Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Calvin Coolidge kutlamaları desteklemiş; ama resmi olarak Babalar Günü ilan etmemiştir. 1966 yılında ise o dönemin başkanı Lyndon Johnson, her yıl haziran ayının üçüncü pazarının Babalar Günü olarak kutlanacağını açıklayan bir bildiri yayımlamıştır. 1972 yılındaysa başkan Richard Nixon'ın imzasıyla Babalar Günü yasal olarak ABD'de resmi tatil ilan edilmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...