Murat Özdemir Kimdir? Papağana işkence yapan MasterChef Murat gözaltına alındı!

Düzenleyen:
Murat Özdemir Kimdir? Papağana işkence yapan MasterChef Murat gözaltına alındı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

MasterChef Murat kimdir? MasterChef Türkiye yarışmacısı Murat Özdemir kimdir? Murat MasterChef'ten diskalifiye olan Murat Özdemir sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak sosyal medyada papağana işkence ettiği videonun yayılmasıyla birlikte gözaltına alınan Murat Özdemir, büyük tepki topladı. Yemekteyiz programından ve MasterChef programından diskalifiye olan Murat kimdir? Gözaltındaki Murat Özdemir'e tepkiler çığ gibi büyüyor!

Murat Özdemir kimdir, MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir, diskalifye olmasının ardından gündemden düşmüyor. En son bir AVM'de görüntülenen ve iş bulamadığını söyleyip tavırları yüzünden özür dileyen Özdemir, bu sefer papağana işkence ettiği video ile gündemde. Murat Özdemir'in Acun Ilıcalı ile ilgili konuştuğu ve papağanın boğazını sıktığı video sosyal medyada hızla yayıldı. Daha önce Yemekteyiz ve MasterChef Türkiye programlarından diskalifiye olan Murat Özdemir tekrar gözaltına alındı. Peki MasterChef Murat kimdir, kaç yaşında? 

MURAT ÖZDEMİR KİMDİR? (MASTERCHEF MURAT KİMDİR)

MASTERCHEF MUAT ÖZDEMİR KİMDİR? HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Murat Özdemir Kimdir? Papağana işkence yapan MasterChef Murat gözaltına alındı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...