Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas Vakfı rehberlik danışmanları İstanbul'da bir araya geldi

Düzenleyen:
İhlas Vakfı rehberlik danışmanları İstanbul'da bir araya geldi

EĞİTİM Haberleri

Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay, İhlas Vakfının vatanına, milletine ve insanlara faydalı bireyler yetiştirdiğini söyledi.

Yurt içi ve yurt dışında 43 yıldır birçok hizmete imza atan İhlas Vakfının yurtlarında kalıp üniversite öğrenimlerini sürdüren öğrencilere daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için düzenlenen ‘Rehberlik ve Eğitim Danışmanlığı’ semineri İstanbul Bahçelievler’deki İhlas Vakfı Genel Merkezinde başladı. Bir hafta sürecek olan seminer, Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlık’ın konuşmasıyla başladı. Daha sonra söz alan İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Okyay, seminere katılan eğitim ve rehberlik danışmanlarına vakfın hizmetleri, prensipleri ve kurumsal yapısıyla ilgili bilgiler vererek, “İhlas Vakfı kurulduğu günden bugüne 43 yıldır yurtlarında ‘Müslüman dinin emirlerine uyar günah işlemez, kanunlara uyar suç işlemez’ düsturu çerçevesinde vatanına, milletine ve insanlara faydalı bireyler yetiştiriyor. Bu hayırlı hizmetlerden dolayı devletimiz İhlas Vakfına ‘Kamu yararına çalışan vakıf’ statüsü verdi. Yurtlarımızda barınan tüm gençlerimiz bize emanettir. Onların vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetişmelerinde bizlere çok büyük görevler düşmektedir” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...