Akademinin ilk sivil dekanı

Düzenleyen:
Akademinin ilk sivil dekanı

EĞİTİM Haberleri

Jandarma ve Sahil Güvenliğin İçişleri Bakanlığı’na bağlanmasına takiben, bu kurumlara öğrenci yetiştirmek amacıyla 2016 yılında Ankara’da kurulan Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinin başında sivil bir dekan bulunuyor.

Jandarma ve Sahil Güvenliğin İçişleri Bakanlığı’na bağlanmasına takiben, bu kurumlara öğrenci yetiştirmek amacıyla 2016 yılında Ankara’da kurulan Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinin başında sivil bir dekan bulunuyor. Akademinin ilk sivil dekanı olan daha önce Trabzon’daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fatih Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanlığı görevinde bulunan Prof. Dr. İsmail Demircioğlu, bir yandan fakülteyi yeniden yapılandırırken, diğer yandan subay adaylarının eğitimini ve gelişimini yakından takip ediyor. Fakültede ilklere imza atan Demircioğlu’nun başlattığı bir gelenek de haftanın bir günü askeri öğrencilerle beraber öğle yemeği yemek oldu. Demircioğlu, bu sayede öğrencilerin taleplerini bizzat yerinde dinliyor ve problemlere çözüm arıyor.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...