Öğretmen atamaları 9 Ocak'ta yapılacak

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Öğretmen atamaları 9 Ocak'ta yapılacak

Eğitim Haberleri  / AA

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin eş durumu özür ataması başvurularını 5 Ocak 2012 tarihine kadar uzatarak, atamaların 9 Ocak 2012 tarihinde yapılacağını bildirdi.

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi: nbsp;"Bakanlığımıza bağlı resmi eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerden, eş durumu özrü bulunanların eşinin ataması 31 Aralık 2011 tarihinden önce yapılıp ancak göreve başlamayanlar yönünden başvuru alınması işleminin 5 Ocak 2012 Perşembe günü saat 17.00'ye kadar uzatılması ve atamaların da 9 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirilmesine karar verilmiştir." nbsp;
Açıklamaya göre, atananların ilişik kesme ve göreve başlama işlemleri, 20 Ocak 2012 tarihinden itibaren başlayacak, yarıyıl tatili içinde tamamlanacak.
Eş durumu özründen yer değiştirme talebinde bulunacak öğretmenler MEB'in "http://ikgm.meb.gov.tr" adresinde yayınlanan "Öğretmenlerin Eş Durumu Özrüne Bağlı Yer Değiştirme Kılavuzu (Aralık-2011)" hükümleri çerçevesinde başvuru yapmaları ve onay sürecine ilişkin gelişmeleri takip etmeleri gerekiyor.
Öte yandan Bakanlık, daha önce öğretmenlerin eş durumuna bağlı yer değiştirme başvurularının 19-28 Aralık 2011 tarihlerinde alınacağını ve atamanın da 30 Aralık 2011'de yapılacağını duyurmuştu.

Eğitim
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...