Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye’nin gıda ürünleri Ayla ile Kore’ye gidecek

Düzenleyen:
Türkiye’nin gıda ürünleri Ayla ile Kore’ye gidecek

Ekonomi Haberleri

Türkiye’nin kuru incir, kayısı, üzüm, domates, zeytinyağı, defne, kekik, adaçayı, makarna ve bulgur gibi gıda ürünleri, Güney Kore’de tanıtılacak.

Türkiye’nin kuru incir, kayısı, üzüm, domates, zeytinyağı, defne, kekik, adaçayı, makarna ve bulgur gibi gıda ürünleri, Güney Kore’de tanıtılacak. Türkiye, Seul’de düzenlenecek tanıtım etkinliğine, Türkiye’nin Oscar adayı olan Ayla filminin çocuk oyuncusu Kim Seol ve Aktör İsmail Hacıoğlu ile birlikte katılacak. 25-28 Ekim arasındaki fuarda günde iki defa Türk ürünlerinin tadım etkinlikleri düzenlenecek. Tanıtım etkinliğinin en özel konukları ise Türkiye’nin Oscar’a aday gösterilen ve iki ülke arasındaki ilişkilere yönelik dramatik öyküyü beyazperdeye aktaran Ayla filminin başrol oyuncuları olacak. Kore Savaşı’na katılan Türk askerlerinden biri olan Astsubay Süleyman Dilbirliği ile savaşta ailesini kaybeden Koreli küçük kızın hikâyesinin anlatıldığı filmin 27 Ekim’de yapılacak G. Kore galasının ardından oyuncular Kim Seol ve Hacıoğlu, fuardaki etkinliğe katılacak. Türkiye geçen yıl G. Kore’ye 518 milyon dolarlık ihracat yapmıştı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...