Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avenue İstanbul satışa çıktı

Düzenleyen:
Avenue İstanbul satışa çıktı

Ekonomi Haberleri

Gül İnşaat tarafından Beykent’te 530 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Avenue İstanbul’un lansman satışları başladı.

Gül İnşaat tarafından Beykent’te 530 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Avenue İstanbul’un lansman satışları başladı. Residence, AVM ve ofislerin birlikte tasarlandığı Avenue İstanbul, Miami’de bulunan Bal Harbour konseptini Avrupa yakasına taşıyor. 736 daire, 40 ofis, 170 mağazanın yer aldığı projede yer alan evlerin metrekare birim fiyatları lansmana özel 4 bin TL’den başlıyor. Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, projede çocuklar için eğlence alanları ve günlük ihtiyaçların karşılanabileceği ticari alanlar olacağını söyledi. Gül “Bölgenin sosyal yaşamını hareketlendirecek unsurları tüm detayları ile düşünerek Avenue İstanbul’a dâhil ettik” dedi. Gül, bölgede genelde küçük metrekareli evler yapılırken, Avenue İstanbul’da kat planlarının konforu ön plana çıkardığına da değindi. Teslimlerin Eylül 2019’da gerçekleştirilmesi beklenen Avenue İstanbul’da bulunan AVM açılışı ise Eylül 2018’de gerçekleştirilecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...