Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yaz bitti diye ikinci el düşmez

Düzenleyen:
Yaz bitti diye  ikinci el düşmez

Ekonomi Haberleri

Yakında 2018 model araçlar, pahalı fiyatlarıyla piyasaya çıkacak. Düşük fiyatlı ikinci el otomobiller de buna göre artabilir!

Galericiler, ikinci elde otomobil fiyatlarının kış döneminde düşmesini bekleyenlerin yanıldığını savundu. Bursa Oto Galericileri Odası Başkanı Hakan Yanık “Sıfır araçların fiyatlarının artması, ikinci el piyasasında da fiyatları yükseltti. Bu sebeple yaz bitti, tatilden dönüldü, sonbahar geliyor diye ikinci elde fiyatların düşmesini beklemeyin. Parası olan, bir araç almayı planlayan hemen harekete geçsin. Yeni modeller çıktıkça ikinci el de etkileniyor. Parasına göre problemsiz otomobile kavuşmak isteyenler mutlaka galericilere gelsinler” diye konuştu. Hem sıfır hem de ikinci elde kaliteli araçların her zaman alıcısının olduğunu dile getiren Yanık; ikinci el piyasasında aracın kaportasının, motorunun, yürüyen aksamının ve kilometresinin fiyatlandırmada etkili olduğunu vurguladı. Yanık, internet siteleri yüzünden ikinci el piyasasının gereğinden fazla yükseldiğine dikkati çekerek “Vatandaşlarımız, arabalarını sitelere eklerken, emsallerine bakarak fiyatlandırma yapıyor. Türk milletinde bir durum var, ‘Biraz fiyatı yüksek yazalım, pazarlık yapıp aşağıya düşeriz’ derken, 10 liralık araç, internet sitesinde 20-25 liralara çıkıyor. Bu sebeple internetteki araç fiyatlarına kimse aldanmasın” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...