12 Ağustos Dolar ve Euro kuru | Dolar ne kadar oldu? (Dolarda ve Euroda son durum)

Düzenleyen:
12 Ağustos Dolar ve Euro kuru | Dolar ne kadar oldu? (Dolarda ve Euroda son durum)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Dolar ne kadar oldu, Dolarda ve Euroda son durum nedir? Dolar kuru ne kadar gibi merak edilenler haberimizde...

Dolarda son durum merak ediliyor. Dolar kuru ne kadar, euroda son durum, dolarda son durum nedir diye merak edenler haberimizde ayrıntıları bulabilirler. ABD-Türkiye arasında yaşanan gerilim ardından piyasalarda yaşanan dalgalanma devam ediyor.

DOLAR NE KADAR?

Vatandaşlar bugün dolar ne kadar? sorusuna cevap arıyorlar. İşte o sorunun cevabı... Şu an itibari ile dolar alış fiyatı 6,40 satış ise 6,41

EURO BUGÜN NE KADAR?

Euro ilgili araştırmalarda sıklıkla devam ederken güncel euro fiyatları burada! Bugün euro ne kadar oldu? Şu an itibari ile euro alış fiyatı 7,31 satış ise 7,32

DOLAR NEDEN YÜKSELİYOR?

BBC Türkçe’de yer alan habere göre; işlemciler, piyasada hacmin çok yüksek olmadığını ve bu nedenle de en ufak işlemlerin bile büyük dalgalanmalara neden olduğunu söylüyor.

Ayrıca Financial Times gazetesinde dün yer alan bir haber, lira üzerindeki aşağı yönlü baskının daha da artmasına neden oldu. Gazete, Avrupa Merkez Bankası’nın euro bölgesinin en büyük bankaları arasında bulunan BBVA, UniCredit ve BNP Paribas’nın liradaki sert düşüşten etkilenme olasılığının neden olduğu riskten kaygı duyduğunu bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...