Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakyapı projeleri lanse edildi

Hakyapı projeleri lanse edildi

EMLAK Haberleri

Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerini lansman avantajlarıyla satışa sunan Hakyapı aynı bölgede yatırım yapmaya devam edeceğini açıkladı.

2018 yılında da İstanbul’un yükselen bölgelerinden Pendik’te yeni yaşam alanları oluşturmaya hazırlanan Hakyapı, nitelikli projeleriyle ayrıcalıklı yaşamın kapılarını açmaya devam edecek. Onlife’ta 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunan firma, modern yaşamın tüm ayrıcalıklarını taşıdığı projesi Winlife’ta ise 24 ay 2 bin TL kira garantisi veriyor. Lüks ve konforlu detaylara sahip daire seçeneklerinin sunulduğu Winlife’ta 1+1 dairelerin fiyatı 316 bin TL’den başlarken projede 1+1 ve 2+1’den oluşan daire seçenekleri sunuluyor. İş hayatına prestij katmak isteyenlerin öncelikli tercihi olan Winlife’ta, 4.572 metrekare arsa üzerinde ofis veya home-ofis konseptinde 142 daire yer alıyor. Pendikspor’a sponsor da olan Hakyapı projelerinde ulaşılabilir fiyatları yatırımcılara sunuyor.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...