#}

İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan HDP'ye sert tepki

İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan HDP'ye sert tepki

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Efkan Ala, gece saatlerinde son kez çağrı yaparak "HDP'nin çağrısı yasadışı, aileler çocuklarını engellesinler" dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, HDP'nin 1 Kasım çağrısını değerlendirerek, "HDP yine yasadışı yollara çağrı yapmışır. İnsanları sokağa çağırmak bizim kanunlarımıza aykırıdır. Sokağa çıkan çocukların sorumluluğu HDP'nin üzerindedir. Biz bu çağrıya vatandaşlarımızın uymamalarını arzu ediyoruz" dedi.

İçişleri Bakanı Efkan nbsp;Ala, "Bütün vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini temin edecek emniyet tedbirlerini alıyoruz. O çocuklar sokağa çağrılarak gelecekleri karartılıyor. Biz hiç kimsenin burnunun kanamamasını arzu ediyoruz. Tabi ki kamu düzenini sağlayacak tedbirler alınacaktır. Eğer HDP yasalara uygun olarak bir miting düzenlemek isteseydi, buna hiçbir engel yok. Biz arzu ediyoruz ki çocuklarımız hiç suça bulaşmasınlar. Sokağa çocukları çağırmak sorumsuzluktur. nbsp;
Biz bize düşeni yapıp tedbirlerimizi alacağız, çağrımızı yapacağız" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...