Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü işadamının eşinden 2 gündür haber alınamıyor

Ünlü işadamının eşinden 2 gündür haber alınamıyor

GÜNDEM Haberleri

Habertürk'ün haberine göre ünlü kozmetik firması Hunca'nın sahibi Adnan Hunca'nın eşi Sema Hunca'dan 2 gündür haber alınamıyor

İddiaya göre 75 yaşındaki Hunca'nın cep telefonu son olarak Sarıyer'deki Fatih Ormanları'ndan sinyal verdi. Bu bölgede arama başlatıldı ancak Hunca'nın izine rastlanmadı.
 
Kozmetik devi Hunca'nın sahibi Adnan Hunca'nın 75 yaşındaki eşi Sema Hunca, Salı günü saat 15.00 sıralarında otomobiliyle Sarıyer'deki evinden çıktı. Hunca, eve dönmeyince ailesi telefonla ulaşmaya çalıştı. Ancak yanıt alamadı. Bunun üzerine polise başvurdu. Aile aynı zamanda evin bulunduğu bölgede Sema Hunca'yı aramaya başladı.
 
ORMANLIK ALANDA ARAMA BAŞLATILDI
 
Ne ailenin ne de polisin yaptığı aramalar sonuç vermedi. Bunun üzerine Sema Hunca'nın cep telefonu sinyalleri incelemeye alındı. Yapılan incelemede Sema Hunca'nın cep telefonu sinyalinin son olarak Sarıyer'deki Fatih Ormanları'ndan alındığı belirlendi. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, arama çalışmalarını buraya kaydırdı. Polis, önceki gece ve dün sinyalin alındığı noktada eğitimli köpeklerin de yardımıyla arama yaptı.
 
SİNYAL KESİLMEDİ
 
Aramalar sürerken telefonun sinyal vermeye devam ettiği tespit edildi. Ancak ne Hunca'nın ne de evden çıkarken aldığı otomobin izine rastlanmadı.
 
AÇIKLAMA YAPILMADI
 
Konuyla ilgili olarak Hunca Kozmetik Genel Müdürlük santralindeki yetkili, olayla ilgili henüz net bir durum olmadığı için ailesi dışında kimsenin bilgi veremeyeceğini belirterek soruları yanıtsız bıraktı.
 
Kaynak: Yusuf Doğan - habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...