Nurettin Veren: Adil Öksüz Türkiye'de

Düzenleyen:
Nurettin Veren: Adil Öksüz Türkiye'de

GÜNDEM Haberleri

TGRT Haber ekranlarında yayınlanan ve Gülden Demirtaş'ın sunduğu Konuşacak Çok Şey Var programında Adil Öksüz hakkında çok çarpıcı bir iddia geldi.

Gazeteci - Yazar Nurettin Veren, FETÖ terör örgütü firarisi Adil Öksüz'ün Türkiye'de olduğunu belirtti ve Amerika'nın Öksüz'ü ABD'de barındırmayacağını orada yakalanması halinde ihalenin kendi üstlerine kalacağının farkında olduklarını açıklayarak Halkbank Genel Müdür Yardımcısı'nın ABD'de tutuklanmasının da Adil Öksüz olayıyla ilgili olduğunu dile getirdi. TGRT Haber'den Semih Bişkin'in derlediği bilgilere göre Nurettin Veren yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"ADİL ÖKSÜZ'Ü BULMAK İSTEMİYORLAR MI?"

17-25 Aralık'tan sonra Kutbettin Gülen 1 hafta içinde yakalanıyor. Elimizde darbeyi kimin tarafından yapıldığını söyleyecek kişiler varken neden biz kendimizi Adil Öksüz'e adapte edip bir bulmacaya giriyoruz. Adil Öksüz kesinlikle Amerika'da değil ve olmaz, Türkiye'de olması daha yüksek. Çünkü Öksüz'ün Amerika'da olması bu işi FETÖ ve Amerika'nın olduğunun delili olarak çıkar. İstihbarat birimleri isterlerse 1 ay içinde Adil Öksüzü bulabilirlerdi, acaba isteniyor mu? Eğer isteniyor olsa Amerika'nın şuan yaptıkları açıklamayı soruyor olmaları lazım.

"KONYA - ANTALYA ARASINDA SAKLANIYOR OLABİLİR"

Amerika'da olmuş olsa Öksüz, Amerika ve FETÖ zor duruma düşer. Hakan Şükür buradan kaçtı direk olarak FETÖ'nün malikanesine gitti peki Adil Öksüz orada görülebilir mi? Eğer görülseydi bu olayın arkasında FETÖ ve Amerika olduğu ortaya çıkardı. Ben tahminimi söylüyorum, Konya ve Antalya arasında örgüte ait kişilerin lüks villaları var. Örgütün içerisinde şuan bu işten pişman olmuş, darbenin ihtimal olacağına ihtimal vermeyen ve pişman olanlar var. Örgütten kopmak isteyen gerçek bir kitle var, fakat bu kişiler gidip savcılığa bilgi vermek istemiyorlar' dedi. TGRT Haber - Semih Bişkin

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...