Firardaki 'ByLockcu' teğmen 10 ay sonra yakalandı

Düzenleyen:
Firardaki 'ByLockcu' teğmen 10 ay sonra yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 10 ay önce görevinden ihraç edildikten sonra kayıplara karışan ve hakkında yakalama emri bulunan görevinden ihraç edilen Jandarma Teğmen Murat A., tutuklandı.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı'nda teğmen olarak görev yapan Murat A. 10 ay önce yapılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında mesleğinden ihraç edildi. Daha sonra 'ByLock' kullandığı tespit edilerek hakkında yakalama emri çıkarıldı. Ancak polisin yaptığı tüm aramalara rağmen bulunamadı. Emniyet Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aranan teğmenin Atakum İlçesi'ndeki evinde olduğu istihbaratını yaparak dün baskın düzenleyip gözaltına aldı. Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen şüpheli savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...