AK Partili Şahin yeniden evleniyor

Düzenleyen:
AK Partili Şahin  yeniden evleniyor

GÜNDEM Haberleri

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, bugün Ankara’da gerçekleşecek nikâh töreni ile yeniden dünyaevine girecek.

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, bugün Ankara’da gerçekleşecek nikâh töreni ile yeniden dünyaevine girecek. 28 Kasım’da 2014’te tedavi gördüğü hastanede ilk eşi Saniye Şahin’i kaybeden Mehmet Ali Şahin, 3 yıl aradan sonra hayatını 39 yaşındaki Zuhal Fırat ile birleştirme kararı aldı. 4 çocuk babası olan Mehmet Ali Şahin, AK Parti Genel Merkezi’nde Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı yaptığı dönemde 3 yıl boyunca sekreterliğini yapan Fırat’la 15 gün önce aile arasında yapılan törenle nişanlanmıştı. Ankara’da bir otelin salonunda bugün düzenlenecek nikâh törenine başta Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, bakanlar, AK Parti genel başkan yardımcıları ve aile yakınları ile Ankara siyasetinin ve bürokrasinin önde gelen üst düzey isimleri davet edildi. AK Parti iktidarı dönemlerinde, Devlet Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı, Adalet Bakanlığı ve TBMM Başkanlığı görevlerinde bulunan Şahin, son olarak AK parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş ve hâlen 26. Dönem AK Parti Karabük Milletvekilliği görevini yapmakta. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...