Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuzey Irak'taki operasyonda 8 terörist öldürüldü

Düzenleyen:
Kuzey Irak'taki operasyonda 8 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Operasyon için Kuzey Irak'ın Zap Bölgesi'nde bulunan askerlerle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit olmuş, 1'i ağır 3 asker de yaralanmıştı. Çatışmanın ardından düzenlenen hava harekâtında 8 teröristin öldürüldüğü açıklandı.

Sabah saatlerinde yaptığı açıklama ile Kuzey Irak'ın Zap bölgesine hava harekâtı düzenlendiğini açıklayan TSK'dan bir son dakika açıklaması geldi.

2 ASKER ŞEHİT OLDU, 3 ASKER YARALANDI

Operasyon için Kuzey Irak'ın Zap Bölgesi'nde bulunan askerlere, PKK'lı teröristlerce EYP ile saldırı düzenlendi.

Saldırı sonrası çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu. Çatışmada 1'i ağır 3 asker de yaralandı. Çatışmanın ardından düzenlenen hava harekatında 8 terörist öldürüldü.

TSK'DAN AÇIKLAMA YAPILDI

Konuyla ilgili TSK tarafından şu açıklama yapıldı:

Irak Kuzeyi Zap bölgesinde, teröristler tarafından el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi ve çıkan çatışma sonucunda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere 3 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Çatışma sonrası Zap bölgesine düzenlenen hava harekâtında 8 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...