Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD Konsolosluk çalışanının eşi ve kızı serbest bırakıldı

Düzenleyen:
ABD Konsolosluk çalışanının eşi ve kızı serbest bırakıldı

GÜNDEM Haberleri

ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi N.M.C'nin, Emniyet'te işlemleri tamamlanan eşi ve kızı, serbest bırakıldı.

ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi N.M.C'nin gözaltına alınan eşi ve kızı, sevk edildikleri hâkimlikçe adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki  İstanbul Adalet Sarayına getirilen N.M.C'nin eşi S.C. ve kızı K.İ.C,  soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığında ifade verdi.

Savcılık sorgularının ardından şüpheliler, adli kontrol tedbiri  talebiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edildi.

Nöbetçi hâkimlik, şüpheli anne ve kızını "yurtdışına çıkış yasağı" ve  "haftada bir gün en yakın güvenlik birimine imza verme zorunluluğu"ndan oluşan  adli kontrol tedbirlerini uygulayarak serbest bıraktı.

Şüpheli N.M.C'nin eşinin, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı  Fetullah Gülen'in talimatı sonrası Bank Asya'ya para yatırmasıyla ilgili  ifadesinin alındığı öğrenildi. Şüpheli N.M.C'nin ise henüz ifadeye gelmediği  kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...