Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü isimler de Çiftlik Bank'a destek verdi

Düzenleyen:
Ünlü isimler de Çiftlik Bank'a destek verdi

GÜNDEM Haberleri

Aylardır Türkiye'nin gündemine oturan ve hakkında bir dizi dolandırıcılık iddiaları gerekçesiyle suç duyurusu bulunan Çiftlik Bank'a ünlü isimlerin de destek verdiği ortaya çıktı.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden birçok vatandaşı dolandırdığı öne sürülen ve sahibinin de yurtdışına kaçtığı öğrenilen Çiftlik Bank'a Türkiye'nin yakından tanıdığı isimlerinde destek olduğu ortaya çıktı. 

BASIN VE İLETİŞİM DANIŞMANI MEHMET ÇEVİK

Kurucusu Mehmet Aydın’ın arkasında binlerce mağdur bırakıp kayıplara karıştığı Çiftlik Bank’ın Bursa’da açtığı çiftliğin temel atma töreninde 'basın ve iletişim danışmanı' olarak oyuncu Mehmet Çevik, anons edildi. Anonsun ardından mikrofonu eline alarak konuşma yapan Çevik, dolandırıcılık iddialarının ardından ise “Ben sadece reklamlarda oynadım. Suç mu? Medya ve iletişim danışmanını siz yazdınız. Benim resmi görevim yok.” diyerek kendini savundu.

Ünlü isimler de Çiftlik Bank'a destek verdi

KONYA'DAKİ TESİSİN AÇILIŞINDA İSMAİL YAĞCI RÖPORTAJ YAPTI

Türkiye'nin 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki rolüyle tanıdığı fıs fıs İsmail lakaplı İsmail Yağcı da Konya'daki temel atma törenine katıldı. Törene katılan vatandaşlarla röportajlar yapan Yağcı, törende Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın'la da görüştü. Yağcı'nın röportajında 'Çiftlik Bank'a kaydol' sözleriyle yapılmış şarkının çalması dikkat çekti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...