Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağı 'yeni havalimanı'na kaçta inecek?

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağı 'yeni havalimanı'na kaçta inecek?

GÜNDEM Haberleri

29 Ekim 2018'e resmen açılması planlanan havalimanına ilk uçuş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da içinde bulunacağı uçakla yarın gerçekleştirilecek.

Cumhuriyetin ilanının 95'inci yıl dönümü olan 29 Ekim 2018’de resmen açılacak olan İstanbul yeni havalimanında inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken havalimanının ilk konuğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak.

Kalibrasyon uçağıyla son testleri yapılan pistin hazır hâle getirildiği öğrenilirken; yeni havalimanına ilk inen ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı taşıyan uçak olacak. AirportHaber'de yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın 17:00'da başlaması planlanan Gaziantep'te gerçekleştireceği miting sonrasında İstanbul'a hareket edeceği öğrenildi. 

TARİHÎ UÇUŞ GAZİANTEP'TEN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Mitinglerine TC-ANA kuyruk tescilli A319 tipi VIP uçakla katılan Erdoğan'ın Gaziantep mitingine, TC-ANA ile mi yoksa TC-TUR ile mi gideceği henüz netlik kazanmazken; ihtimaller arasında Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne ait kalibrasyon uçağının da olduğu biliniyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na gelecek uçağın 20:15 sularında inişinin planlandığı belirtildi.

Öte yandan tarihi uçuşun Cumhurbaşkanlığı akreditasyon kartı sahibi basın mensupları tarafından takip edileceği, diğer basın mensuplarının takibi konusunda ise henüz bir karar alınmadığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...