Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Pakdemirli'nin annesi kaza geçirdi

Düzenleyen:
Bakan Pakdemirli'nin annesi kaza geçirdi

GÜNDEM Haberleri

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin annesi Nuran Pakdemirli’nin (80) içinde bulunduğu araç Manisa’da trafik kazası yaptı. Kazada Bakan Pakdemirli’nin annesi Nuran Pakdemirli ve dayısı Cemali Çetin (74) yaralanırken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza, Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Güzelköy Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin dayısı Cemali Çetin’in kullandığı araç karşı yönden gelen Serhan N. İdaresindeki traktörün son anda fark edilmesi nedeniyle yolun dışına savruldu. Kazada traktördeki mısır balyaları yola dökülürken araç içerisinde bulunan Bakan Pakdemirli’nin annesi Nuran Pakdemirli ve dayısı Cemali Çetin yaralandı. 

Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Manisa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayı duyan Manisa protokolü de hastaneye gelerek yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç da hastaneye gelerek Bakan Pakdemirli’nin annesi Nuran Pakdemirli ve dayısı Cemali Çetin’in sağlık durumları hakkında doktorlardan ve hastane yönetiminden bilgi aldı. 

Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen yaralılar müşahede altında tutuluyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...