Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti ve MHP ittifak için görüşmelere başlayacak

Düzenleyen:
AK Parti ve MHP ittifak için görüşmelere başlayacak

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, MHP ile yerel seçimlerde ittifak için heyetler arası görüşmelere başlanacağını bildirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, MHP ile yerel seçimlerde ittifak için heyetler arası görüşmelere başlanacağını söyledi.

Özhaseki, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadır Durmaz ile görüşmesinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, MHP ile yerel seçimlerde ittifak için heyetler arası görüşmelere başlanacağını ifade etti.

Özhaseki, "Detaylar konuşulmadı. Cumhurbaşkanımız döndükten sonra ikili heyetler halinde görüşmelere devam edilecek." dedi.

Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ve Almanya ziyaretlerinin ardından en kısa sürede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geleceğini de kaydetti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz: Görüşmelerin devamı konusunda mutabık kaldık

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Cumhur İttifakı iradesinin yerel seçimlerde de aynı şekilde devam etmesi hususunda AK Parti ile karşılıklı irade beyanında bulunduklarını bildirdi.

Durmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile "yerel seçimde ittifak" ile ilgili gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, her iki tarafın da Cumhur İttifakı iradesinin yerel seçimlerle de devam etmesi gerektiği konusundaki iyi niyetini karşılıklı beyan ettiğini söyledi.

Detayları görüşmediklerini belirten Durmaz, şöyle devam etti:

Cumhur ittifakı iradesinin devamında yarar olduğunun ifade edildiğini vurgulayan Durmaz, "Görüşmelerin devamı konusunda mutabık kaldık." dedi.

Durmaz, görüşmelerin samimi ve dostane bir ortamda gerçekleştiğini kaydetti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...