700 sayfalık rapor Erdoğan’a rehber olacak

Düzenleyen:
700 sayfalık rapor Erdoğan’a rehber olacak

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Yerel Yönetim Başkanlığı tarafından, teşkilatla yapılan görüşmeler, tebdili kıyafetle halkın arasında karışarak yapılan değerlendirmeler, STK’lar ile yapılan toplantıların sonuçları doğrultusunda 81 ilin fotoğrafı çekilmişti. Yapılan saha analizleri genel merkezde toplanarak 700 sayfalık bir rapor haline getirilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunuldu.

Damla Peker ANKARA

Bu çalışmalar kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimlerde aday olacak isimlerle ilgili ön değerlendirme yapması bekleniyor. Yapılacak çalışmalarda Erdoğan’a sunulan 700 sayfalık sunum rehber olacak. Yine Erdoğan’ın seçim mesaisi kapsamında AK Parti’nin yerel seçim kampanyası ve sloganlarla ilgili çalışma yapılması da planlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak olan manifesto da bu mesai sonucunda son şeklini alacak. Manifestoda AK Parti’nin “gönül belediyeciliği” anlayışın geniş bir tanımının yapılması ve atılacak adımların yol haritası yer alacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...