Akıllara durgunluk veren olay! 14 yaşındaki çocuk, koruyucu ailesini balkona kilitleyip evden kaçtı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Akıllara durgunluk veren olay! 14 yaşındaki çocuk, koruyucu ailesini balkona kilitleyip evden kaçtı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 6 şubat depremlerinin ardından Antalya'ya yerleşen 14 yaşındaki kız koruyucu ailesini balkona kilitleyerek evden kaçtı. Haber alınamayan çocuk için endişelenen koruyucu aile "Bugün biz balkondayken kapıyı kilitleyip yeniden kaçtı. Artık bizim dayanacak gücümüz kalmadı. Başına kötü bir şey gelmeden bulunmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

6 Şubat depreminin ardından koruyucu ailesi ve kız kardeşiyle birlikte Hatay'dan Manavgat'ın Doğançam Mahallesi'ne yerleşen 14 yaşındaki A.D., sabah saatlerinde anne babasını balkona kilitledikten sonra ortadan kayboldu.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakoluna, koruyucu ailenin kayıp başvurusunda bulunmasının ardından A.D.'nin aranmasına başlandı. Koruyucu baba, "Eşimle çocuğumuz olmadı. Hatay'da yurda başvurarak 4 yaşındaki A.D. ve 3 yaşındaki kız kardeşine koruyucu aile olduk." dedi ve şöyle devam etti:

'BULUNMASINI İSTİYORUZ'

-10 yıldır bizimle yaşıyorlar. Hatay depreminin ardından buraya geldik. Daha önce de kaçma teşebbüsünde bulundu. 2 gün önce kaçtı. Dün gece JASAT ekipleri buldu bize teslim etti. Bugün biz balkondayken kapıyı kilitleyip yeniden kaçtı. Artık bizim dayanacak gücümüz kalmadı. Başına kötü bir şey gelmeden bulunmasını istiyoruz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...