Başkentte aile faciası! 25 yaşındaki kız annesini öldürüp intihar etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Başkentte aile faciası! 25 yaşındaki kız annesini öldürüp intihar etti

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara’da 25 yaşındaki kız, annesini bıçakla öldürdükten sonra ardında bir not bırakarak intihar etti. Korkunç olaya ilişkin annenin, kızının erkek arkadaşı ile görüşmesine izin vermediği ve kızının uyuşturucu kullandığı iddia edildi.

Ankara'da bugün kan donduran bir cinayet yaşandı. Genç kız henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı annesini öldürdü. 15.30 sıralarında Keçiören ilçesi Çaldıran Mahallesindeki bir apartmanda meydana gelen olayda daireden gelen sesler üzerine apartmanda bulunan komşular polis ekiplerine ihbarda bulundu.  Olay yerine gelen ekipler, anne Ayşe A.’nın mutfakta boyun ve sırt bölgesinden bıçaklanarak öldüğünü tespit etti.

EŞİNİ KANLAR İÇİNDE BULDU

Ölen kadının eşi H.A. ve annesi Ü.A. ile yapılan görüşmede ise H.A., annesi ile birlikte saat 15.00 sıralarında ilaç yazdırmak için evden çıktıklarını, evde kızı Dilara A.'nın olduğunu ancak saat 15.45’te eve geldiklerinde eşinin mutfakta kanlar içinde olduğunu, kızı Dilara’nın evde olmadığını ve bilgisinin olmadığını belirtti.

GENÇ KZI ARDINDA NOT BIRAKTI

İddialara göre, Dilara’nın bir erkek arkadaşı vardı, annesi görüşmelerini istemediği için kızına telefon vermiyordu ve kızı Dilara uyuşturucu kullanıyordu. Cinayetle ilgili soruşturma devam ederken, gelen yüksekten düşme ihbarı üzerine polis ekipleri Bağlarbaşı Mahallesi'nde Dilara A.'nın inşaattan düşerek hayatını kaybettiğini belirledi. Dilara’nın cebinden “Annemi öldürdüm intihar ediyorum” notu ile birlikte anne Ayşe A.’nın öldüğü adresin ve aile üyelerinin telefon numaralarının yazılı olduğu bir not çıktığı bilgisine ulaşıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...