Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cumhuriyet tarihinde bir ilk

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cumhuriyet tarihinde bir ilk

Gündem Haberleri  / HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı  Erdoğan, cumhuriyetin 100’üncü yılında 100 bin gençle bir araya gelecek.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı öncülüğünde düzenlenecek program 28 Ekim’de öğrenci kenti Eskişehir’de gerçekleştirilecek. Bu etkinliğin cumhuriyet tarihinde bir ilk olduğunu kaydeden AK Parti kaynakları, program hakkında şu değerlendirmelerde bulundu: İlk kez bir cumhurbaşkanı bu kadar kalabalık bir genç topluluğuna hitap edecek. Cumhurbaşkanı’mızın gönlünde gençlerin her zaman ayrı bir yeri olmuştur. Gençlerle kucaklaşmayı her daim ‘bahtiyarlık’ olarak tanımlamıştır. Kendisi her konuşmasında kendisini daha fazla çalışmaya sevk eden gücün gençler olduğunu kaydetmiştir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da, geçtiğimiz ay Beştepe’de düzenlenen gençlik buluşmasında “Biz, gençlere asla arka bahçemiz olarak bakmadık. Tam tersine, biz gençleri her zaman yol arkadaşlarımız olarak gördük. Vakti geldiğinde siyasette de yönetimde de ülkeye ve millete hizmet etme sorumluluğunu tümüyle sizlere bırakıp kendi köşemize çekileceğiz. 100. yılı kutladığımız bu sene, 100 bin gencimizle yüzyılın buluşmasını gerçekleştirmek istiyoruz” demişti.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...