Türkiye beşik gibi sallandı, deprem haberleri peş peşe geldi!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Türkiye beşik gibi sallandı, deprem haberleri peş peşe geldi!

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yurdun dört bir yanından korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Muğla Datça'da gece saat 01.21'de deprem oldu, bölge halkı büyük panik yaşadı. Saatler 03.34'ü gösterdiğinde de Malatya sallandı. Son olarak da saat 08.29 sularında Ege Denizi'nde bir deprem oldu. AFAD depremlere ilişkin ilk verileri paylaştı.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremlerin üzerinden bir yıl geçti. Asrın felaketi olarak kayıtlara geçen afette 53 binden fazla vatandaşımız canından oldu, 107 bin 204 kişi de yaralandı. Tüm yurdu aynı korku sardı, korkutan haberler de gelmeye devam ediyor. Dün gece Muğla ve Malatya beşik gibi sallandı. AFAD ilk verileri paylaştı. 

EGE'DE DEPREM

Ege Denizi'nde saat 08.29'da 3,3 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin derinliği 7 kilometre olarak kayıtlara geçti. 

DATÇA'DA DEPREM OLDU!

Muğla'da deprem oldu. AFAD, saat 01.21'de meydana gelen Datça merkezli depremin büyüklüğünü 3,6 olarak duyurdu. Yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem kuvvetli bir şekilde hissedildi. Bölge halkı büyük panik yaşarken herhangi bir olumsuz ihbarın yapılmadığı öğrenildi. 

MALATYA BEŞİK GİBİ

Malatya'da gece boyu küçük çaplı bir çok deprem meydana geldi. Saat 03.34'te medyana gelen sarsıntı ise kuvvetli hissedildi. Vatandaşlar yine aynı korkuyu yaşadı. AFAD depremin büyüklüğünü 3,2 olarak duyurdu. Derinliği ise 8 kilometre olarak kaydedildi. 

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İzmir, İstanbul, Malatya Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, Manisa ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...