İzmir'de korkutan deprem! İlk verileri AFAD açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İzmir'de korkutan deprem! İlk verileri AFAD açıkladı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında saat 11.02'de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Aktif deprem kuşağında yer alan Türkiye'nin dört bir yanı sallanmaya devam ediyor. Dün Tokat'ta meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki depremin ardından bu kez Ege Denizi sallandı.

İZMİR 4.5 İLE SALLANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) paylaştığı verilere göre; İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında saat 11.02'de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Sarsıntının yerin 6.97 kilometre derinliğinde oluştuğu açıklanırken, depremin merkez üssünün Seferihisar ilçesine uzaklığı ise 27,65 kilometre olarak ölçüldü.

VALİLİKTEN İLK AÇIKLAMA

İzmir Valisi Süleyman Elban, Ege Denizi'nde meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki deprem sonrası herhangi bir olumsuzluk bildirilmediğini ifade etti.

Vali Elban, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saha tarama çalışmalarının devam ettiğini bildirerek, "Deprem dolayısıyla Valiliğimize bildirilen herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır" ifadesini kullandı.

Elban, ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu bildirdi.

SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Detaylar birazdan...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...