Kilis'te kan donduran olay! Eşi ve 3 küçük çocuğunu boğarak katletti

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Kilis'te gece yarısı korkunç bir olay yaşandı. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Yusuf Kuvara, eşi ve 3 çocuğunu boğarak öldürdükten sonra intihar etti.

Olay Nedim Ökmen Mahallesi Rüzgarlı Sokak'taki bir evde yaşandı. Bağrışma seslerini duyan komşular durumu hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine adrese kısa sürede çok sayıda ekip sevk edildi. 

Kilis'te kan donduran olay! Eşi ve 3 küçük çocuğunu boğarak katletti - 1. Resim

EVE GİREN POLİS 5 CESET BULDU

Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Eve giren polisler 5 kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. 

Kilis'te kan donduran olay! Eşi ve 3 küçük çocuğunu boğarak katletti - 2. Resim

AİLESİNİ BOĞARAK KATLETTİ

Yapılan incelemede, Suriye uyruklu Yusuf Kuvara'nın henüz belirlenemeyen nedenle eşi Merve ile 8, 6 ve 5 yaşlarındaki üç çocuğunu boğarak öldürdüğü tespit edildi. Yusuf Kuvara'nın daha sonra aynı evde intihar ettiği belirlendi. Cenazeler, yapılan incelemelerin ardından Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kilis'te kan donduran olay! Eşi ve 3 küçük çocuğunu boğarak katletti - 3. Resim

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
mesut 6 Mayıs 2024 06:24

olay vuku mulmadan önce komşusu mahalle muhtarı ve en yakın cami imamı'nı durum dan haber dar edebilir ve böylece yaşanan toplumsal şitdet olaylarını en aza indirgemiş oluruz

Sonraki Haber Yükleniyor...