İnci Taneleri dizisinin 12. bölümü bu akşam 20.00’da yayınlanacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İnci Taneleri dizisinin 12. bölümü bu akşam 20.00’da yayınlanacak

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kanal D'nin sevilen dizisi "İnci Taneleri", bu akşam seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde olduğu yapımın yeni bölümünde, karakterler arasındaki ilişkiler ve yaşanan gelişmeler merak uyandırıyor. İnci Taneleri yeni bölüm ile ilgili merak edilenler...

Kanal D'nin sevilen dizisi "İnci Taneleri", bu akşam seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde olduğu yapımın yeni bölümünde, karakterler arasındaki ilişkiler ve yaşanan gelişmeler merak uyandırıyor. Dizinin son bölümü ile ilgili bazı detaylar...

İNCİ TANELERİ BU AKŞAM VAR MI?

Kanal D'nin izleyiciyle buluşturduğu ve perşembe akşamlarına damgasını vuran dizi "İnci Taneleri", Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde olduğu güçlü kadrosuyla heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin 12. bölümünde, karakterler arasındaki ilişkilerde büyük bir dönemeç yaşanıyor.

 Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde, Piraye'nin Azem'in Dilber'le olan ilişkisini öğrenmesiyle birlikte ikili arasında büyük bir yüzleşme yaşanacak. Özellikle Azem'in, ilişkilerindeki tuhaf iletişimsizliği sonlandırmak adına Piraye'ye doğru bir adım atması, dizinin seyircilerini merak içinde bırakıyor.

İnci Taneleri dizisinin 12. bölümü bu akşam 20.00’da yayınlanacak - 2. Resim

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM HAKKINDA

Azem'in telefonuna gelen gizemli bir mesaj ise dizinin gidişatını daha da belirsiz hale getiriyor. Seyirciler, bu gizemli mesajın ardındaki gerçeği ve Azem'in kararlarını öğrenmek için heyecanla yeni bölümü bekliyorlar. "İnci Taneleri", Yılmaz Erdoğan'ın Azem Yücedağ karakteri etrafında şekillenen bir hayat hikayesini ekrana taşıyor. Oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin bulunduğu dizi, herkesin içinde derin izler bırakan hikayeleri anlatıyor.

İnci Taneleri dizisinin 12. bölümü bu akşam 20.00’da yayınlanacak - 3. Resim

Bu akşam saat 20.00'de ekrana gelecek olan yeni bölümüyle "İnci Taneleri", izleyicilerini duygusal ve heyecan dolu anlarla buluşturacak. Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, seyircilere unutulmaz bir perşembe akşamı yaşatmaya hazırlanıyor.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...