ZTK’da Beşiktaş’ın rakibi Trabzonspor oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
ZTK’da Beşiktaş’ın rakibi Trabzonspor oldu

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ederken yarı final karşılaşmaları sona erdi. Dün akşam Ankaragücü ile BJK karşılaşması 1-0'lık skorla sona ererken ilk finalist Beşiktaş oldu. Rakibi kim sorusu da merak edilmişti. Rakibi bugünkü mücadelenin sonunda belli oldu.

Dün akşam gerçekleşen yarı final karşılaşmasının ardından ZTK BJK rakibi kim oldu sorusu merak edildi. Bugün TS ile Karagümrük karşı karşıya geldi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün Trabzonspor ile Fatih Karagümrük karşılaştı. Mücadele 4-0'lık skorla sona erdi. 

Karşılaşmanın gollerini 54. dakikada Paul Onuachu, 69. dakikada Taxiarchis Fountas, 73. dakikada penaltıdan Umut Bozok ve 77. dakikada Umut Bozok attı.

62. final maçı 23 Mayıs'ta gerçekleşecek.

ZTK’da Beşiktaş’ın rakibi Trabzonspor oldu - 1. Resim

TS, Ahlatcı Çorum FK, Manisa FK, Gençlerbirliği, RAMS Başakşehir takımlarını yenerek finale kadar geldi. Katıldığı 15 finalin 9 tanesini kazandı ve şimdi hedef 10. kez kupayı kazanmakta. En son Alanyaspor'u 2-0 yenerek kupayı kazanmıştı.

54. dakikada gol atan ve sonrasında sakatlanan Onuachu yerini 2 gol atana Umut Bozok'a bıraktı.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...