G.Saray’ın büyük zaferi!

Sesli Dinle
A -
A +

Tamam Manchester United yaralı idi. Eksiği çok idi. Liginde tepetaklak idi. Ama ne olursa olsun o ünlü bir futbol firması idi. Ve bizim Galatasaray, bir de penaltı kaçırmasına rağmen maçı 3-2 kazanarak tarihî bir zafere ulaştı. Okan Buruk kardeşimi ve de tüm futbolcularını kutlar ülkenin bir kere daha gurur kaynağı olduklarını söylerim.   

 

G.Saray’ın cephesi çok olunca...

 

Okan Buruk’un takımı hem içeride hem dışarıda yoğun mesai içinde. Tamam... Ama savunma içinde değişiklikler can acıtır. Ve az kalsın yeni bir lig hüsranı yaşanacak idi. Haaa Ankaragücü’nün kalecisi sayısız top çeldi de, tabela zor değişti. Bir de şu Tete acaba ne zaman ayağının ayarını bulacak? 

 

Şenol Hoca’m devam mı?

 

Beşiktaş zorlu Konyaspor deplasmanından net skorla döndü. Hele hele o malum iki feci maçtan sonra bu önemli bir gelişme oldu. Maç sonrası ise yine Şenol Hoca’mın hakemlerle ilgili feryatlarına dinledik. Acaba diyorum yönetimden çıkanlara ters düşmemek için mi yapıyor bunu? Bilemem... Ama dünya üçüncüsü olmuş bir teknik adama bu yakışmaz...

 

Bravo F.Bahçe Kadın Basketbol Takımı!

 

Geçtiğimiz hafta kadınlar Avrupa basketinde önemli bir ünvan maçı vardı. Bizim Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Fransa’nın Asvel’i ile karşılaşacaktı. Asvel, Fransa’nın bu sporda önemli bir kulübü idi. Merakla bekledim ve izledim. Vay ki vay! Fenerbahçe rakibine 50 sayıdan fazla fark atarak kupanın sahibi oldu. Göz yaşartıcı bir başarı. Tebrikler! 

 

Bjelica idare etti!

 

Trabzonspor bizim Süper Lig’e yabancı gibi gözüken Pendikspor’u ancak 2-1 yendi. Zaman zaman zor oyun olmadı değil. Ama asıl önemli olan teknik direktör Bjelica’nın maçı yönetim tarzı ve yaptığı değişiklikler idi. Yahu ey teknik adamlar beş değişiklik yapmak zorunda mısınız?  

 

Kahve gününde Kahveci!

 

Geçtiğimiz pazar “Dünya Kahve Günü” imiş. Bizim İrlandalı Cahit bunu hatırlattı bana... Eh böyle olunca da Fenerbahçe’nin son haftalardaki dinamosu İrfan Can soyadı ile öne çıkmaz mı? Tabii ki çıktı. Hem de nerede ise takımı sırtlayarak...  

 

Teşekkürler spor servisim

 

Şimdi bu da nereden çıktı diyecekseniz? Açayım o zaman... Değerli okurlar geçtiğimiz hafta 102 yaşındaki Galip Haktanır’ı kaybetmiştik. Bizim gazetede haber “Kör Galip vefat etti” başlığı ile verildi. Helal olsun size! Galip Ağabey diyebilirim rahatlıkla, çünkü çok diyaloğumuz olmuş idi. “Kör Galip” olarak tanınırdı. Zaten o zamanlar futbolcular soy isimleri ile değil lakapları ile bilinirlerdi. Aynı Vefa takımında “Tahta Bacak” İsmet vardı. Allah rahmet eylesin!  

 

beIN Sports’un spikerine bakın!

 

Fenerbahçe erteleme maçında Başakşehir’i ağırlıyordu Kadıköy’de... Ve ekran karşısına geçtik. Aman yarabbi o ne öyle? Tabii ki spikerden söz ediyorum. Yahu kardeşim sen git FB TV’de görev al... Tabii ki acaba sonra hangi maça çıkar dedim. Ve geçtiğimiz haftaki lig maçlarında yoktu. Beyler siz yayıncı kuruluş iseniz bu işleri renksiz bakışlara teslim edeceksiniz. Ayıp oluyor yani... 

 

Basketbolda ağır darbe!

 

Yok yok kimse hayatından ve sağlığından olmadı. Peki mesele nedir? Efendim, Efesli Larkin ile Fenerbahçeli Wilbekin sakatlıklarını öne sürerek millî takıma katılmamışlar. Yapılan araştırmada da gerekçenin sağlıklı olmadığı ortaya çıkmış. Ve her ikisinin de Türklük hüviyeti iptal edilmiş. O zaman biz de benzerlerini bulup yetiştirelim derim. 

 

İşte ayıbın yüzü!

 

Yok yok sporla ilgili değil bu bölüm. Dün sabah ekrana haberlere bakayım dedim. Bakmaz olaydım. CHP’li ve HDP’li kadın milletvekilleri, hem de mecliste toplanıp, malum rezillikleri savunup, başörtüsüne salladılar. Vah ki vah! Sanırım evde kalmışlardı bunlar.

 

Trabzonspor Başkanı’nın çıkışına bakın! 

 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan maç sonrası demişler ki, “Hakemler ayağınızı denk alın...” Yani ne demek istemiş olabilir Başkan? Sahaya falan mı inecek acaba? Merakım odur ki acaba aynı başkan, teknik heyeti ile son maçlardaki gelişmeleri konuşuyor mu? 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ilker kırdar10 Ekim 2023 10:14

kemal bey bende galatasaray taraftarı olarak şunu diyorum savunmada zaman zaman geniş boşluklar bırakıyoruz oyuncu değişikliklerine kadarda hücum çok ağır çıkıyoruz bunlar düzelmezse sıkıntı yaşarız

Köln den Murat 5 Ekim 2023 11:30

Kemal hocam merhabalar GS büyük zafer kazandı, orası kesin. Ama böyle galibiyetler den sonrada eksikleri söylemeliyiz. Bir kere GS dengesiz hücuma çıkıyor ve defansta büyük derinlikler bırakıyor. ManU maçında bunu gördük. Biri gol oldu ve diğeri Boeynin müthiş kademesi. Lig maçında da bu görülüyor.