İdman maçı bile değil

Sesli Dinle
A -
A +

Şimdi başlığı açmadan önce bence önemli bir noktaya değinmek istiyorum... Okan Hoca, sanıyorum Mertens’i oynatmadığı Kerem’i santrfor arkası oynattığı maçlardaki oyunları ve skorları hatırlayınca ne kadar yanlış yaptığının farkına varmıştır. Bu bence Galatasaray’ın sezon başından beri tam yol alamamasının nedenini net bir şekilde gösteren bir durumdu.

Nasıl yüze bakacak!

Maça dönersek... Galatasaray dün akşam karşısında rakip olmadan Brian Birch’ün yaptığı gibi -hayali bir rakip varmışcasına- oynasaydı ancak bu kadar rahat olurdu. Alanyaspor teknik direktörü bir zamanların önemli oyuncusu Fatih Tekke sanıyorum şehre döndüğünde kimsenin yüzüne bakamayacaktır. Galatasaray’a idman maçı sunan Alanyaspor’un bir tane pozisyonu var.

Okan Hoca izlemeli...

Mertens gibi bir oyuncunun makas yediği maçlarda Galatasaray’ın orta sahadan hücuma çıkışlarını bence Okan Hoca bir daha izlemeli. Hele hele Kerem’in düştüğü durumu da gözden geçirmeli. Skoru gizleyerek bu maçı kime izlettirseniz mücadele sonu için ‘bir düzine oldu mu?’ diye soracaktır. Tabii bu maçta ne zamandır görmediğimiz bir de hakem sakatlığına tanık olduk. Futbol sahasında herkesin başına her şeyin gelebildiğini gördük.

 

Geçmiş olsun diyelim maçın hakemine de. 

Son bir cümleyle bir dönemin Alanyaspor’u acilen kendini toparlamalı yoksa başka bir lige yol görünür.

 

MAÇIN ADAMI: Dries Mertens

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.