Ne cezası bu?

A -
A +

TFF Disiplin Kurulu, Ali Koç’a bir ceza vermiş. Ne kadar mı? 200 bin TL para cezası ve de 45 gün hak mahrumiyeti... Hadi para cezasını anladık ama o hak mahrumiyeti var ya... Komik! Bu şu demek, resmî yazışma yapamaz, kulüp adına açıklamada bulunamaz... Peki, İngiltere’de böyle bir hata yapılmış olsa idi. Aman aman... Bir sorun öğrenin derim. Zamanında ünlü bir teknik adam maç sonrası, “Hakem bugün biraz dalgındı” demiş idi... Karşılığında da 5.000 sterlin ve 3 maç sahaya çıkmama cezası kesilmiş idi...

 

İsmail Yüksek mi?

 

Millî Takımın Hırvatları yendiği maçta bendeniz maçın adamı olarak İsmail’i seçmiştim. Baktım bütün medya aynı sesi verdi. Hani şu Jesus denen profesörün bir iki maç oynatıp ortadan kaldırdığı oyuncuyu. Şimdi de talipleri çokmuş İsmail’in... Hayırlısı olsun...

 

Bir basketbol maçı daha...

 

Başlıktaki maç Bursaspor ile Beşiktaş arasında idi... Müthiş bir çekişme hâlinde geçti. Yanlış hatırlamıyorsam uzatmaya da gitti. Ve sonunda ev sahibi kazandı. Anlaşılan o ki bu sezon basketbol ligi hayli heyecanlı ve çekişmeli geçecek.

 

Montella’yı kim buldu?

 

Millî Takım iki maçını da kazanarak Almanya biletini cebine koydu. Tabii ki futbolcuların saha içi mesaide çarpıcı gayretleri vardı. İki maçta beş gol attık be... Hırvatlardan sonra sıra Letonya’ya gelmişti. Ve bu takıma da şansımız tutmuyordu. Ama dörtlük yaptık onları bu defa... Hocamız sahaya bir önceki maçın sadece bir değişikli kadrosunu sürdü. Değişiklikleri de bu defa ilk maça oranla, tabii bana göre, daha isabetli idi. 

 

Bizim müdür diye yazmıyorum!

 

Ercan Yıldız kardeşim, yani bizim spor servisinin müdürü TFF Başkanı ile bir röportaj yapmış. Okudum. Hemen şunu ifade edeyim, ben son yıllarda medyamızda böylesine detaylı, hiç duyulmamış meselelerin yer aldığı yazı okumadım. Kutlarım. Bilirsiniz ne olursa olsun, kim olursa olsun inandığımı yazar söylerim. 

 

Lale Orta’nın ne kabahati var?

 

Galatasaray yöneticisi Erden Timur geçen akşam A Spor’da konuk idi. Gündem de ne varsa konuşuldu. Ama benim en çok ilgili çeken bir konu vardı. O da MHK eski başkanlarından Lale Orta’nın VAR kayıtlarını Ali Koç’a gönderdiği idi bu konu... Peki kabahat kimin? Tabii ki bu hanımı oralara başkan atayanda... 

 

Merhaba Cenk!

 

Cenk Tosun son yıllardaki en iyi forvet son adamımız idi. Ama transfer zinciri içinde hayli yara almış idi. Sonunda Beşiktaş formasını içine girdi. İyi de yaptı. Ne de olsa o kulüp için “Benim yuvam” der dururdu. Bu son Letonya maçında eski Cenk tipine çok uygun iki gol attı. Sanırım Montella bundan böyle maça göre, gidişata göre ondan yararlanacak.

 

Voleybolda yine müthiş maç!

 

Bu defa da Eczacıbaşı ile Fenerbahçe kadın takımları karşı karşıya idi. Müthiş bir maç olacağını önceden de bilmek maharet değil idi. Nitekim yine seyretmeye doyamadığımız bir maç oldu. Ve de 3-2 ev sahibinin galibiyeti ile bitti. Yani Eczacıbaşı, Vakıfbank ve Fenerbahçe’nin bundan böyle birbirleri ile oynayacağı maçları kaçırmayın derim. 

 

Alaturkanın hâline bakın!

 

Ekranları şöyle bir dolaşırken alaturkaya takıldım yine... Osman Nihat ustanın “Yine bu yıl ada sensiz” şarkısını kimler söylemiyorduki... Ve arkalarında bugün şarkı söylerken dans eden, mendilli biri de vardı. Ne Müzeyyen Senar, ne Safiye Ayla tahammül edebilirlerdi ona... Ne yazık ki bugün böyle... Bitti mi hayır! Metin Şentürk’ü izleyeyim dedim TRT Müzik’te...  Koca program ne yazık ki konuşma hâlinde geçti. Yahu kimse yok mu bu kanalda “Bir dakika durun be” diyecek?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.