Okan Hoca o değişiklikler ne idi?

Sesli Dinle
A -
A +

Galatasaray, Kasımpaşa karşısında gerçekten zaman zaman zor anlar yaşadı. Ve Zaha geldiğinden beri ilk defa sahne aldı. Tamam da Okan Hoca öyle değişikler yaptı ki, ne futbolcular, ne taraftarlar, ne de spor medyası şaşırmaktan öteye geçti. Haa Bayern maçını mı düşündü bilinmez ama maç garanti edilmemişti ki... 

 

Kadroyu bilmek casusluk mu?

 

Okan Hoca, Kasımpaşa karşısında sahaya süreceği takımın bir gün önce medyada yer alışına öfke kustu. Dedi ki, “İçimizde casus mu var. Bunu yönetim inceleyecek...” Yok be hoca, muhabirler idmanlara geliyor, futbolcularla kısa da olsa sohbet ediyor. Ne dersin? 

 

Ali Bey hakemi beğendiniz mi?

 

Zorbay Küçük ne zamandan beridir bir penaltı atışını atıştan önce saha ihlali yapıldığı gerekçesiyle tekrarlattı. Ve kaçan penaltı Fenerbahçe’ye maçı kurtarma simidi olarak sunuldu sayılır. Ama olmadı. Maçtan önce hakemlere ateş püsküren Ali Koç başkan acaba ne düşündü? 

 

İsterseniz hakemsiz oynansın!

 

Geçtiğimiz hafta hem Ali Koç hem de Ertuğrul Doğan maç öncesi ve sonrası hakemlere ve TFF’ye ateş püskürdüler. Yazık! En iyisi sizin maçlar hakemsiz oynansın. Sakın ola ki dışarıdan hakem talep etmeyin. Onlar hep havaalanında karşılanır ve Kapalıçarşı’ya giderlerdi. Siz en iyisi tarihteki eski başkanlarınızı araştırın ve onların izinde gidin. 

 

Yeni seri mi başlıyor?

 

O da ne demek diyeceksiniz... Mesele şudur: Uzun bir süredir Galatasaray bir maç kazanıp lider oluyordu. Ertesi gün Fenerbahçe de kazanıp yeniden tahta oturuyordu. Geçtiğimiz hafta ise Galatasaray kazandı, Fenerbahçe kaybetti. Ve işler sanki değişti gibi...  Bekleyelim ve görelim. Yeni bir seri mi başlayacak yoksa...

 

Kenyalılar kazandı!

 

Kıtalararası maratonu başlıktaki ülkenin hem erkekleri hem de kadınları kazanmış. Bence çok normal. Şimdiki hâlini bilmem ama o ülkenin insanları zaten yıllarca yürüdü ve koştu. Hepsini kutlarım... İstanbul’u böyle görmek kim bilir ne güzeldir. 

 

Ne demiştim ne oldu? 

 

Ne zamandan beridir hem bu sütunlarda hem de ekranlarda Fenerbahçe’nin geniş değerlendirmesini yapmaktan kaçınıyordum. Sebebi de henüz güçlü rakiplerle oynamamış olması idi. Hep Trabzonspor, Adana Demirspor, Beşiktaş ve Galatasaray maçlarından sonra bana göre gerçeğe dayalı bir yorum yapacağımı belirttim. Şimdi mi? Birinci hakiki rakip, hem de 50 bin kişi önünde beni haklı çıkarma kapısını açtı. Bakalım sonrası ne olacak? 

 

Beşiktaş tarihe ayıp ediyor sanki...

 

Maç kaybedilebilir. Tamam... Ama o da ne? Devre arasında soyunma odasında iç savaş çıkmış. Ve savunmanın önemli ismi ikinci devreye konmamış. Burak Yılmaz kardeşimiz “Ben affetmem” diyor. Ona da tamam... Ama aynı hocaya sormak isterim, nedir o değişiklikler öyle... Hep yazdım, hep söyledim, bu beş değişiklik hakkı her takımı olumsuz etkiler diye... Resmî bir müsabakada takımın yarısı değişir mi be? 

 

MHK’nın nesi değişecek? 

 

TFF Başkanı basına bir bildiri sundu. Bu bir basın toplantısı değildi. Çünkü soru alınmadı. Neyse son günlerde başımıza neler gelmedi ki! Başkan, MHK için değişim yapacaklarını açıkladı. Ne değişimi çok merak ettim. Yoksa maçların hakemlerini kulüpler mi belirleyecek? Of be, hangi ülkede var böyle bir sıkıntı?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.