TFF zengin oldu!

Sesli Dinle
A -
A +

Yok yok, TFF’de kimse sayısal falan oynayıp kurumu zengin etmedi. Peki ya nedir? Efendim; Disiplin Kurulu, Ali Koç’a 700 bin lira ceza kesmenin yanı sıra kulübe de 600 bin lira ceza uygulayacak. Bu kadar mı? Devamla, 90 gün de hak mahrumiyeti... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de 350 bin lira ceza ve de 45 gün hak mahrumiyeti almış... Lütfen devam!

 

UEFA sen kimden yanasın?

 

Avrupa Futbol Birliği benim bildiğim kadarı ile tarafsızdır. Ama öyle değilmiş... Taraftarının bir bölümünün Filistin’e desteği nedeniyle 17 bin 500 avro ceza kesmiş Celtic’e... Tüh be! Kulübü kapatsaydınız...

 

Nerede o Alanyaspor?

 

Gözlerime inanamadım. G.Saray karşısında öyle bir Alanyaspor vardı ki, sormayın gitsin. Düne kadar her rakibin korkulu rüyası olan takım şimdilerde amatör kümede bile görülmeyen durumda... Yazık! 

 

Aboubakar’la 10 kişi!

 

Rıza Hoca ki, bence bizde ilk beş arasındadır, sen tut 46. dakikada Aboubakar’ı oyuna sür. Topa ayağını sürmedi be... Benim bildiğim Rıza Hoca öyle isim falan tanımaz, kimden randıman bekliyorsa onlarla oynar. Zaten eksikler yüzünden sahaya gençleri de sürdü. Neyse ki Colley paçayı kurtardı. 

 

Ya Okan Hoca işte böyle...

 

Hemen başlığı açalım. Kaç zamandır yazıp duruyorum. Ekrandan da aynı şeyleri söylüyorum. Yani Kerem uç adamı arkası oynamaz diye... Bu tutum hem Kerem’i bitiriyor hem de takımı... Nerede bu Mertens diyordum. İşte geldi Okan Hoca... İki gol, bir asist ve takımı yönlendirme... 

 

Dzeko oynadı mı be?

 

Göklerde uçuşturulan Dzeko baktım ilk on birde... İsmail Hoca da mı mahkûm oldu dedim... Zaten 74. dakikada oyundan alındı. Acaba diyorum Batshuayi on birde başlasaydı veya oyuna daha erken alınsaydı o sıkıntılar yaşanır mıydı? 

 

Penaltı oğlu penaltı!

 

Erman Toroğlu dostum pazar maçları sonrası A Spor’da öyle bir söz etti ki. Başlığa almadan edemedim. FİFA kokardını bedava hâle getiren Arda Kardeşler açık ve net bir penaltıyı çalmadı. Hadi diyelim ki kalabalıktan göremedi. Peki, VAR’daki muhterem Hüseyin Göçek o sırada kestiriyor muydu? Ah ah, bu Göçek için bir tarihî rekabet maçından sonra neler yazmıştım neler. Bu yüzden de ertesi gün gazeteye gelip beni görmek istemiş. Ve de Kemal ağabey haklı yazmış demiş idi...

 

Ya böyle işte Necip tanımazları... 

 

Samsunspor karşısında bana göre Beşiktaş’ın bir numaralı oyuncusu Necip idi. Kesti, verdi, yardım etti, kademede kusur etmedi. Tabii hâl böyle olunca da Necip’i Beşiktaş forması içinde görmeye tahammül edemeyenler acaba ne yaptılar? Başta da bizim çarşılı Gökhan!

 

Yenilmeye doymadın mı İtoudis? 

 

Fenerbahçe’nin hayli pahalı basketbol takımı Euroleague’de 5. yenilgisini aldı. Maçı izleyemedim ama malum televizyondaki amigoları takip ettim. Ayıp be! Hâlâ aynı adamla devam mı? Ama desenize oralarda kim anlıyor ki bu işten? Oyunculara yazık oluyor vallahi!

 

Şimdi gel de Tadic’i kes!

 

Penaltıyı attı; tamam... Sonra da kalenin içindeki topu tabelaya yazdı. Bu da tamam... Başka? Karagümrük onun olduğu bölgede hiç zorlandı mı? Neyse İsmail Hoca bilir. Bakalım bundan sonra neler yapacak bu Tadic? 

 

Feyyaz, Arat’ın listesinde...

 

Önce inanmadım. Ama sonra sordum soruşturdum doğru çıktı. Sayın Arat bu Süleyman ağabeye ayıp etmek demektir. Detayını haftaya yazarım. Fazla malzeme oldu da...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.