Üçte sıfır çektik

Sesli Dinle
A -
A +

Önce, G.Saray maç biterken kaybetti. En azından rakip Bayern Münih idi. Sonra, Beşiktaş kendi sahasında yenildi. Zaten ne oynadığı da belli değil idi. Ve de F.Bahçe gitti Bulgaristan’da, hem de gol atamadan kaybetti. Şimdi durum ne? Fenerbahçe büyük zarar görmedi diyebiliriz. Ama Galatasaray da, Beşiktaş da sallantıda... Hele hele Kara Kartal... 

 

Aboubakar uf olmuş

 

Beşiktaş’ın birkaç maçtır sakatlığı sebebiyle oynatmadığı golcüsü daha ısınırken yine sakatlandı. Yani uf oldu. Haberi de bana önce kadim dost Ömer Üründül verdi. Bak sen şu işe... Acaba millî takım hevesi mi, yoksa İstanbul havaları mı ısınırken sakatladı bu golcüyü? 

 

Livakovic yine tuş

 

Bizim gazetenin son maçtaki notlarına baktım. F.Bahçe’nin ünlü (!) kalecisi Livakovic sadece 4 almış. Nereden geldi bu kişi? Neden bırakmışlar ki acaba? Bizim yerli malı İrfan Can son maçlarda gayet iyiydi. Hem de grupta işi sanki garantilemiş gibi değil miydin İsmail Hoca? 

 

Atom Karınca bu demek!  

 

Hey gidi günler hey! Duyduğuma göre bu günlerde hasta imiş Serpil Hamdi Tüzün hoca... Yakın dostum idi. Hatta Bağlarbaşı’ndaki sahada emekliler maçlarında da beraber oynardık. İşte bu hoca, Rıza’yı bulan, geliştiren ve bize “Atom Karınca” olarak sunan kişi idi. Koca Beşiktaş takımını senelerce sırtlamıştı. Rıza... Şimdi de hoca olarak galiba aynı yükü kaldırıp asıl hedefe taşıyacak. Eksikler falan ama Başakşehir galibiyetiyle siftah yaptı. Rıza Hoca’m, Serpil Hamdi hasta. Onu ziyaret etmeyi unutma e mi? 

 

Kerem de takım da gitti!

 

Okan Hoca, Kerem’i yine İcardi’nin arkasında, yani orta alanın önünde oynattı. Böylece de bu futbolcunun en etkili oyun sergilediği yer olan sol ön zayıftı ve Hatayspor iyi de sıkışarak ligde namağlup bırakmadı. Soruya devam... Bu Mertens’le aranız mı açık Okan Hoca? 

 

Burak ayıp olmuyor mu?

 

Uzun uzun yazmayacağım. Burak Yılmaz tatsız görüşler belirtmiş. Hiç yakışmadı. Şimdi taraftar ve birçok kongre üyesi üyelikten ihracını istiyor. Yönetim de bizi rahat bırak diye mesaj yayınladı. Yahu Burak kardeş bu kadar kolay mı Beşiktaş’ı taşlamak? 

 

Zirveye dönüş ve macera işi...

 

F.Bahçe hemen, averajla da olsa, liderliği kâğıt üzerinde çok zor maç olarak görünen Adana Demirspor’la berabere kalarak geri aldı. Yani yeni seri başlamadı. Ama aylar önce yazdığım ve söylediğim gibi F.Bahçe hakiki maçlarda kayba devam etti. Peki ya Adana takımı? Ev sahibi olmak rakip olursa olsun açılıp saçılmak değildir. Adana takımının toy hocası anlaşılan o ki rakibinin kendi sahasında yenildiği son maçı izlememiş. Ya da öylesine bakmış o maça...   

 

Avcı takımı iyi incelemiş...

 

Trabzonspor 2-1 zor kazandı gibi duruyor. Ama sahaya sürülen takım ve yapılan değişiklikler Abdullah Avcı hocanın sallayıcı olmadığını gösteriyor. Sakatlıkları yüzünden takımdan ayrı kalan Trezeguet ve Bakasetas gibi ustalar da doksan yerine bölüm bölüm oynuyorlar. Böylece takım da, oyuncular da zarar görmüyorlar. 

 

Bravo Chelsea taraftarına!

 

Bu bölüm biraz geç kalmış olabilir. Ama yine de yazayım dedim. İngiltere’nin köklü kulüplerinden başlıkta ismi yazılı olanının taraftarı Filistin’e destek çıkmıştı. Vay sen misin dediler ve o taraftarın kombinesini iptal ettiler. İngiliz bu... Yahudilerle birlikte bu dünyayı çaktırmadan yönetmeye bayılırlar. Ama bize hava gazı... 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hatice gülenc16 Kasım 2023 14:32

Çok teşekkür ederim kemal bey sayenizde futbolu öğrendim