Yunus mu, yoksa Tete ve Zaha yalanı mı? 

A -
A +

Başlık uzun ama iyice anlaşılsın diye atılmıştır. Evet, Galatasaray'da Yunus adlı bir kanat oyuncusu vardı. Uçtu gitti. Tamam da, yerine alınanlar ne işe yaradı? Yani Zaha ve Tete'den söz ediyorum... Hele hele Kerem de iki maçtır uç adamı arkasına alınınca öndeki kanat varlığı tamamen sona erdi. Ve de bunu bir, iki defa yazdım. Nihayet Okan Hoca, Kerem'i yerine aldı. Doğru birdir. 

 

Beşiktaş'ta taht oyunları!

 

Bizim gazetenin dünkü sayısının spor sayfasında başlıktaki gibi bir manşet vardı.  Yani önümüzdeki kongrede başkanlığa oynayacak isimler fotoları ile birlikte yan yana duruyorlardı. Hepsinin de hedefleri vardı. Ve devamla benim yorumum şudur: Siz siz olun Süleyman Seba ağabeyi çalışmadan ortaya çıkmayın...

 

Trabzonspor nereye doğru? 

 

Baktım bizim gazetenin salı günkü sayfalarından birinde Trabzonspor'a dönen teknik direktör Avcı devre arasında çok transfer yapmamız gerekiyor demiş. Demek ki Karadeniz'in incisi, bizim futbolun “Üç Büyükler” saltanatına turp sıkan bu kulüpte yeni krizler patlayacak. Ben böyle yorumladım o haberi. Umarım yanılırım. 

 

Salih neden çıktı ki? 

 

Beşiktaş hayli arızalı bir takımla çıktı sahaya... Sakatlar bir yanda cezalı da vardı. Bütün aksiliklere rağmen maç 2-0 kazanıldı. Benim asıl sorum Salih'in oyundan alınışına idi. Ön libero görevini başarıyla yerine getirdi. Bir de açılış golünü atmaz mı? Ama bir de baktım 66. dakikada Salih'in numarası gelmedi mi kenara. Yani çıktı. Yerine giren de kırmızıdan atıldı. Memnun musun Burak Hoca? 

 

Ayıp ama...

 

Evet gerçekten ayıp oluyor Galatasaraylı diğer futbolculara... Neden mi? Son maçta İcardi 7 numara alıyor. Yani takımın en fazla puan alan oyuncusu gibi... Ne yaptı ki? Ama yarım sağlam idi. Hadi canım sizde! Sanırım Galatasaraylı futbolcuların çoğu kızmıştır.

 

Sumudica'ya uyarı!

 

Rumen hocalar Türkiye'de genelde başarılı olmuşlardır. Sumudica da onlardan biridir. Ama kendisine bir önerim olacak. Gradel bizim ülkede nerede parladı. Tabii ki sol önde... Sen de bu oyuncunu bu görevle sahaya sürersen bak bakalım neler kazanacaksın. 

 

Anadolu Efes bu olamaz!

 

Basketbolumuzun yeniden doğuşu tartışmasız yukarıda ismi yazılı kulübündür. Başkanı Tuncay Özilhan hem Moda'dan hem de Saint Joseph'ten dostumdur. Pano ile birlikte bu kulübün temelini atmışlardır. Ve de hem ülkemizde hem de Avrupa'da başarıları alkışlamakla bitmez. Ama gelin görün ki son maçında Galatasaray'dan ağır fark yedi. Baktım takımda nerede ise tanıdık yoktu. Tuncay kardeşimin takımı bu olamaz. 

 

İsmail Hoca bu sakatlıklar neden ki? 

 

Maç olmuyor ki Fenerbahçe'de ortalama iki sakat çıkmasın. Eh idmandan da benzeri haberler geliyor. Şimdi Trabzonspor maçında stoper kalmamış durumda. Yapma bozma olacak o ikili... İsmail Hoca’ya şu soruyu sormak isterim, bu seri sakatlıklar neden? Yoksa idman yetersizliği mi? Ya da bu oyuncuların yaşantılarında arıza mı var? 

 

Çok akustik…

 

Bu isimde bir programa rastladım. Geçtiğimiz cumartesi. Bakayım nedir dedim ve çok hoşuma gitti. Sunan da konukları da iyiydi. Hele hele alaturka geçişlerinde... Kutlarım ve devamını dilerim...

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.