Trabzonspor’un MR sonuçları

A -
A +

Trabzonspor için sancılı bir sezon. Dünkü maç öncesi biri çok ağır üst üste iki mağlubiyet yaşadılar. Beşiktaş’ın üç puan bıraktığı haftada Kasımpaşa maçı dönüm noktasıydı aslında. Fakat takım iyice kırılganlaştı. Buna öz güven eksikliği de deniyor. F.Bahçe’yi Kadıköy’de sahadan silmişlerdi. Şimdi evinde G.Saray’dan beş yemiş, Baka gitmiş, Ömür gitmiş... Onuachu ve Trezeguet Afrika’da. Say sayabildiğin kadar. Fakat lider teknik adamın mahareti böyle dönemlerde takımı ayakta tutmak. 

 

 

Maça iyi başladı 

 

 

Dün maça da iyi girdiler aslında. Öne geçtiler. Fakat Aytaç’ın beraberlik golüyle işte o kırılgan yapı ortaya çıktı yine. Mehmet Can’ın sağ kulvar bindirmeleri, sol kanatta Bardhi’nin arayışları ilk yarıda etkiliydi.

 

Birinden de gol geldi. Fakat bordo mavililer inanılmaz derecede savunma problemleri yaşıyor. Bir çuval incir berbat ediliyor. Aytaç dört oyuncunun arasında gol attı. Hem bu, hem de Da Costa’nın gollerinde hiçbir takım rakibe böyle fırsat vermez. 

 

 

Savunma dökülüyor 

 

 

Trabzonspor bu sezon yedi kafa golü, dokuz şut golü yedi. G.Saray’da şutta bu sayı sıfır... Bordo mavililer kenar ortalarda (13 gol yedi) ve orta bloktan gelen (13 gol yedi) rakip ataklarında gedikler veriyor. Bu da yer ve adam tutma hatası demek. Dün de böyle oldu. Fernandez-Rayyan tandemi ikinci yarıda döküldü. Orta sahada iki kesici Berat ve Mendy’nin öne katkısı sıfırdı. Paşa ataklarında da set görevi göremediler.

 

Maçın adamı: Aytaç Kara

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
osmanlı kartalı20 Şubat 2024 11:50

trabzonspor bir italyan teknik adam ve iyi savunma oyuncularına ihtiyacı var şimdilik abdullah avcı yetiyor